KHN begint in oktober met het factureren van de contributie van het komende jaar. Wij zijn als branchevereniging afhankelijk van de inkomsten van onze leden en relaties. Zonder deze inkomsten, kunnen wij niet opkomen voor de belangen van de branche. En dit is juist nu, zo hard nodig! Wij zijn een non-profit organisatie, dus alle inkomsten vloeien direct terug in de activiteiten voor onze leden. Daarbij: om al onze leden de kans te geven, gebruik te blijven maken van de korting op Buma en Sena (muziekrechten), moeten we hen de kans geven om ten minste aan 2 incasso momenten te voldoen voor eind 2021.

Heb je aangegeven de factuur per mail te ontvangen? Dan ontvang je in oktober een e-mail van invoicing@mailer.twinfield.com met daarin de factuur in pdf-formaat. Heb je aangegeven dat je de factuur per post wilt ontvangen, dan zal deze verstuurd worden naar het bij ons bekende adres.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens