Afdeling Venray

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Notulen ALV KHN Venray van 2 april jl.

08-04-2019
-

De notulen van de algemene ledenvergadering KHN Venray van 2 april jl.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Allerlei Gastvrij failliet

19-06-2019 - Allerlei Gastvrij, het bedrijf dat onder meer in Blerick en Venray sociale horeca in zorgcentra exploiteert, is failliet verklaard meldt Dagblad De Limburger. Wat dat betekent voor de personeelsleden, is nog niet duidelijk. De rechtbank in Den Haag sprak afgelopen dinsdag het faillissement uit. Die zelfde dag zijn de werknemers via mail door directeur Albert Verschuren op de hoogte gebracht.. Er zou een schuld zijn van meer dan een miljoen euro.

Exploitant sociale eetcafés Blerick en Venray failliet

19-06-2019 - Allerlei Gastvrij, het bedrijf dat onder meer in Blerick en Venray sociale horeca in zorgcentra exploiteert, is failliet verklaard. Wat dat betekent voor de personeelsleden, is nog niet duidelijk.

Restaurant in Schuttersveld heeft financiële problemen

13-06-2019 - De uitbater van de horeca in het Schuttersveld in Venray en Boulevard Hazenkamp in Blerick verkeert in grote financiële problemen. Het personeel heeft over de maand mei nog geen salaris en ook nog geen vakantiegeld ontvangen, dit meldt Dagblad De Limburger. De sociale restaurants worden beide geëxploiteerd door Allerlei Gastvrij, wat een onderdeel is van de BV Allerlei Ontzorgd. Directeur Albert Verschuren heeft in een mail aan het personeel de financiële problemen bekendgemaakt.