Afdeling Venray

KHN afdelingsnieuws

De KHN Venray Whatsapp

12-08-2019
-

Er is een KHN Venray Whatsapp. Zit je er nog niet in? Laat het ons even weten.

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Notulen ALV KHN Venray van 2 april jl.

08-04-2019
-

De notulen van de algemene ledenvergadering KHN Venray van 2 april jl.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Tablet Café: ontmoetingsplek voor tablet en smartphone bezitters

24-08-2019 - Het Tablet Café Venray houdt een bijeenkomst in de Bibliotheek Venray. Het accent van het Tablet Café ligt op de uitwisseling van ervaringen. Tips, trucs en apps worden met elkaar gedeeld, zoals het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Skype downloaden en handige programma's en trucjes om alles uit de tablet te halen. Ook tips voor de e-reader en smartphone komen aan bod.

Nieuwe brug Wanssum gedeeltelijk open

21-08-2019 - Als je enkele weken niet in het gebied bent geweest dan vallen je de vele veranderingen op die inmiddels in Wanssum en omgeving zijn gerealiseerd. Onder meer het Chinees restaurant en het tankstation zijn gesloopt. De nieuwe brug is bijna klaar en deze is gebouwd naast de oude brug die nog dienst doet, maar die heeft slechts een opening van zes meter terwijl de nieuwe brug een doorstroomopening heeft van 83 meter.