Bespaar tijd en geld op uw administratie

Digital_Visma_logo (2)

Met de slimme boekhoudsoftware van Visma wordt boekhouden eenvoudig. De btw-aangifte wordt automatisch voor u klaargezet en met 1 klik verstuurd naar de Belastingdienst. De koppeling van uw boekhouding aan uw POS en bankrekening besparen u bovendien tijd en geven inzicht in uw resultaat.

Uw administratie zelf doen? Of liever online samenwerken met uw accountant?

Voor 15 euro per maand gebruikt u een compleet boekhoudpakket dat speciaal is ontworpen voor ondernemers. Tevens beschikt Visma over een uitgebreid netwerk van administratiekantoren en accountants die u kunnen ondersteunen. Dus of u nu zelf uw boekhouding wilt doen of samen met uw accountant: bij Visma bent u aan het juiste adres. 

30 dagen gratis proberen

Ontdek zelf hoe makkelijk het werkt. Probeer Visma eAccounting 30 dagen gratis, helemaal vrijblijvend. Het proefabonnement stopt automatisch. Als het bevalt is verlengen zo geregeld.

Handige overstapservice

Goede service staat in de horecabranche natuurlijk voorop. Als softwarebedrijf willen wij onze klanten ook zo goed mogelijk van dienst zijn en zoveel mogelijk uit handen nemen. Daarom maken wij het starten met online boekhoudsoftware Visma eAccounting nu extra eenvoudig. Als u overstapt dan zorgen wij voor het overzetten van uw huidige administratie en verlenen we gratis support en training.
Meer over overstappen naar Visma eAccounting.

Eerste jaar gratis voor starters

Bent u net gestart met uw bedrijf? Dan is het eerste jaar boekhouden met Visma eAccounting zelfs helemaal gratis!
Ik ben starter en wil 1 jaar gratis boekhouden.

Dus waarom Visma eAccounting?

? Koppeling met uw POS
? Koppeling met uw bankrekening
? Gratis app
? Geheel verzorgde overstap als u nu met andere boekhoudsoftware werkt
? Ruim 1700 accountantskantoren werken met software van Visma
? U regelt de boekhouding voor maar € 15 per maand
? 30 dagen gratis proberen

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Mijn huidige boekhoudprogramma is:
Mijn boekhouding wordt nu verzorgd door:
Opmerking
Video Visma eAccounting

 
Visma eAccounting, een product van Visma Software BV

U helpen uw ambities waar te maken. Dat is waar het voor het Visma eAccounting-team om draait. Dat doen we door u alles te bieden voor een goede administratie. We geloven namelijk dat inzicht in uw cijfers de basis vormt voor het behalen van uw doelen.

Zzp'ers, mkb'ers en andere ambitieuze kleinere ondernemers horen we vaak zeggen dat ze hun administratie maar lastig vinden. Daarom hebben wij Visma eAccounting specifiek ontwikkeld voor deze groep. Online software die de administratie zo eenvoudig mogelijk maakt. U wilt toch lekker kunnen ondernemen en weten waar u het voor doet?

Met Visma eAccounting bieden we u innovatieve en eigentijdse software. Met de nieuwste technieken wordt uw administratie vrijwel volledig geautomatiseerd. U geeft de input en Visma eAccounting rekent alles voor u door. Wij zijn ervan overtuigd dat u zo eenvoudig uw administratie kunt doen. Zelf of samen met uw accountant.

We zijn er trots op dat we met Visma eAccounting al meer dan 50.000 ondernemers helpen hun doelen te realiseren. We blijven ons volop inzetten voor verbeteringen en nieuwe mogelijkheden van onze software.

Visma eAccounting is een product van Visma Software BV. Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behoort tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Terug
KHN Energiewet App banner
KHN Ledenvoordelen