Uw boekhouding goed geregeld zonder gedoe

Digital_Visma_logo (2)

Bespaar uzelf veel tijd en gedoe met de slimme boekhoudsoftware van Visma. Met de koppeling van uw boekhouding, kassa en bankrekening hoeft u zelf minder te doen en weet u altijd hoe u ervoor staat.

 

Compleet boekhoudpakket voor € 15 per maand

Visma eAccounting is een compleet online boekhoudpakket voor de horeca. Door de koppeling met uw kassasysteem en uw bankrekening heeft u goed zicht op uw omzet en weet u precies hoe u ervoor staat. Om het nog makkelijker te maken kunt u in het boekhoudprogramma samenwerken met uw accountant of administratiekantoor. Voor 15 euro per maand gebruikt u een compleet boekhoudpakket dat speciaal is gemaakt voor ondernemers.

30 dagen gratis proberen

Ontdek zelf hoe makkelijk het werkt. Probeer Visma eAccounting 30 dagen gratis, helemaal vrijblijvend. Het proefabonnement stopt automatisch. Als het bevalt is verlengen zo geregeld. Start uw gratis proefabonnement via eAccounting.nl/proberen.

Gratis leren boekhouden

Voor KHN-leden die met Visma eAccounting (gaan) werken, organiseert Visma een gratis training ‘Boekhouden in één dag’ (normaal € 195). De training is specifiek afgestemd op de horeca. Aan het einde van de dag weet u hoe u een boekhouding opzet en grip houdt op de resultaten. Kijk op eAccounting.nl/horeca voor meer informatie.

Overstappen zonder gedoe

Wilt u uw huidige boekhoudsoftware inruilen voor Visma eAccounting? Visma regelt uw overstap! Zo kunt u binnen 5 werkdagen zorgeloos verder werkt in Visma eAccounting. Het enige wat u hoeft te doen is een exportbestand (auditfile) uitdraaien van uw administratie. Visma regelt de rest. Kijk op eAccounting.nl/overstappen.

Dus waarom Visma eAccounting?

✓ Voordelig, compleet en toch maar € 15 per maand
✓ Koppeling met heel veel kassasystemen en andere software
✓ Koppeling met uw bankrekening
✓ Gratis handige apps
✓ Gratis een eigen website maken en beheren
✓ Training boekhouden in 1 dag gratis voor KHN-leden
✓ Geheel verzorgde overstap als u nu met andere boekhoudsoftware werkt
✓ Ruim 1500 accountantskantoren werken met software van Visma
30 dagen gratis proberen

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Mijn huidige boekhoudprogramma is:
Mijn boekhouding wordt nu verzorgd door:
Opmerking
Video Visma eAccounting

 
Visma eAccounting, een product van Visma Software BV

U helpen uw ambities waar te maken. Dat is waar het voor het Visma eAccounting-team om draait. Dat doen we door u alles te bieden voor een goede administratie. We geloven namelijk dat inzicht in uw cijfers de basis vormt voor het behalen van uw doelen.

Zzp'ers, mkb'ers en andere ambitieuze kleinere ondernemers horen we vaak zeggen dat ze hun administratie maar lastig vinden. Daarom hebben wij Visma eAccounting specifiek ontwikkeld voor deze groep. Online software die de administratie zo eenvoudig mogelijk maakt. U wilt toch lekker kunnen ondernemen en weten waar u het voor doet?

Met Visma eAccounting bieden we u innovatieve en eigentijdse software. Met de nieuwste technieken wordt uw administratie vrijwel volledig geautomatiseerd. U geeft de input en Visma eAccounting rekent alles voor u door. Wij zijn ervan overtuigd dat u zo eenvoudig uw administratie kunt doen. Zelf of samen met uw accountant.

We zijn er trots op dat we met Visma eAccounting al meer dan 50.000 ondernemers helpen hun doelen te realiseren. We blijven ons volop inzetten voor verbeteringen en nieuwe mogelijkheden van onze software.

Visma eAccounting is een product van Visma Software BV. Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behoort tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Terug