Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Enquête: Het bestuur van KHN Vlaardingen vraagt jouw mening

30-04-2019
-

Eind maart is het bestuur van KHN Vlaardingen in gesprek geweest met burgemeester Jetten. Één van de punten die op de agenda stond is de controle op alcohol onder jongeren. Bij de controles ligt de verantwoordelijkheid nu volledig bij de ondernemers. In theorie is de jongere ook strafbaar maar we zien dat die vaak wegkomen met een waarschuwing.

Opgelet! Bericht van de politie over inbraken in Vlaardingen

21-03-2019
-

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

Bekendmaking collectieve festiviteiten Vlaardingen

07-01-2019
-

Tijdens deze dagen mag de horeca tot 02.00 uur extra geluid maken en tot 05.00 uur open zijn. Horeca categorie 4 mag dan vanaf 07.00 uur open.

Lokaal horecanieuws in de media

Busje komt zo…

13-08-2019 - VLAARDINGEN - Sinds een paar dagen staat er aan het begin van het Veerplein een bankje. Op een onverwachte plek, recht tegenover de etalage van kledingwinkel Van Uffelen en met de 'rug'  naar de straat. Waarom dat bankje daar staat? We gingen het na bij de gemeente. Wat bleek? De gemeente heeft het bankje afgelopen week geplaatst naar aanleiding van een verzoek van bezoekers van de binnenstad. Veel mensen wachten hier op de Regiotaxi.