Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Enquête: Het bestuur van KHN Vlaardingen vraagt jouw mening

30-04-2019
-

Eind maart is het bestuur van KHN Vlaardingen in gesprek geweest met burgemeester Jetten. Één van de punten die op de agenda stond is de controle op alcohol onder jongeren. Bij de controles ligt de verantwoordelijkheid nu volledig bij de ondernemers. In theorie is de jongere ook strafbaar maar we zien dat die vaak wegkomen met een waarschuwing.

Opgelet! Bericht van de politie over inbraken in Vlaardingen

21-03-2019
-

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

Bekendmaking collectieve festiviteiten Vlaardingen

07-01-2019
-

Tijdens deze dagen mag de horeca tot 02.00 uur extra geluid maken en tot 05.00 uur open zijn. Horeca categorie 4 mag dan vanaf 07.00 uur open.

Lokaal horecanieuws in de media

Vlaggenmast waait om richting afrit A4 Vijfsluizen

08-06-2019 - Schiedam/Vlaardingen - Zaterdagavond werd de brandweer Vlaardingen verzocht bij het Bastionhotel ter hoogte van Vijfsluizen voor een melding stormschade. Een vlaggenmast was omgewaaid en hing vlak naast de afrit A4. De mast kon zo niet blijven hangen en de brandweer heeft deze handmatig teruggetrokken naar het parkeerterrein van het hotel. De vlag kwam nog even vast te zitten in een lantaarnpaal maar ook dat was snel opgelost.