Afdeling Vlissingen

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Restaurant Bandoeng in Oost-Souburg bestaat 45 jaar

11-02-2019
-

KHN feliciteert Restaurant Bandoeng in Oost-Souburg met haar 45-jarig bestaan

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Onderwerpen die zijn besproken op de laatste ledenvergadering van KHN Vlissingen

22-01-2019
-

Verslag van de laatst gehouden ledenbijeenkomst van KHN Vlissingen en uitnodiging van Impuls Zeeland.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Celstraffen geëist in hoger beroep voor verkrachting in Middelburgs hotel

12-06-2019 - De negen maanden cel die de 22-jarige man uit Oost-Souburg tegen zich hoorde eisen, is gelijk aan de straf die de rechtbank vorig jaar uitsprak. Een derde verdachte die destijds 16 jaar was, kreeg op 20 maart in hoger beroep al 12 maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk en een proeftijd van twee jaar geëist. Dat is gelijk aan zijn straf uit 2018. Het OM bleef vandaag bij deze eis.