Afdeling Vlissingen

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Restaurant Bandoeng in Oost-Souburg bestaat 45 jaar

11-02-2019
-

KHN feliciteert Restaurant Bandoeng in Oost-Souburg met haar 45-jarig bestaan

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Onderwerpen die zijn besproken op de laatste ledenvergadering van KHN Vlissingen

22-01-2019
-

Verslag van de laatst gehouden ledenbijeenkomst van KHN Vlissingen en uitnodiging van Impuls Zeeland.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Middelburg

20-04-2019 - Een 42-jarige man uit Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een vechtpartij op de Kromme Weele en Vlasmarkt in Middelburg. Een 33-jarige man is aangehouden. Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk. De hulp van de politie werd rond 03.00 uur ingeroepen toen er gevochten werd in een horecagelegenheid aan de Kromme Weele in Middelburg. De vechtpartij zou verder zijn gegaan op de Vlasmarkt. Getuigen kunnen...

Man (33) opgepakt na vechtpartij in Middelburg

19-04-2019 - MIDDELBURG - Een 42-jarige man uit Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een vechtpartij op de Kromme Weele en Vlasmarkt in Middelburg. Een 33-jarige man is aangehouden. Wat er precies is voorgevallen, hoopt de politie van getuigen te horen. De hulp van de politie werd ingeroepen rond 03.00 uur, toen er gevochten werd in een horecagelegenheid aan de Kromme Weele in Middelburg. De vechtpartij zou vervolgens zijn voortgezet op de Vlasmarkt.

VVV Zeeland: grote drukte in paasweekend

18-04-2019 - VLISSINGEN - Zeeland wacht een zeer druk paasweekend. Volgens VVV Zeeland is negentig procent van de accommodaties aan de kust volgeboekt. ,,Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen was 75 procent van de accommodaties bezet", zegt directeur Erik van den Dobbelsteen van...