Afdeling Vlissingen

KHN afdelingsnieuws

Enquête huisvesting arbeidsmigranten provincie Zeeland

19-08-2019
-

Arbeidsmigranten vervullen nu en in de toekomst een belangrijke rol bij het invullen van vacante arbeidsplaatsen in Zeeland. Het succesvol aantrekken van arbeidsmigranten begint bij voldoende, geschikte huisvesting. Op basis van dit onderzoek willen we de behoefte aan arbeidsmigrantenhuisvesting bepalen. Dit is in het belang van het bedrijfsleven, gemeenten en de arbeidsmigranten.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Insluiper holt lunchroom uit met portemonnee

22-08-2019 - La Bella Cucina, een lunchroom annex cateringbedrijf aan de Walstraat in Vlissingen, is gistermorgen beroofd. Een dief ging er net na 9.30 uur vandoor met een portemonnee met de opbrengst van de afgelopen dagen.Eigenaresse José Prins had de zaak net geopend en was in de keuken bezig met het smeren van broodjes en maken van sappen. Ze hoorde iemand rondscharrelen en liep de winkel weer binnen. ,,Ik zag een man achter de counter vandaan…

Lunchroom La Bella Cucina beroofd van dag opbrengst

21-08-2019 - Lunchroom La Bella Cucina in de Walstraat in Vlissingen is vanmorgen beroofd. Het gebeurde even na half tien, toen de winkel net open was. "Ik was in de keuken bezig sinaasappels te persen en had net brood in de over gestopt, toen ik iemand in de winkel zag," zegt eigenaar José Prins.

Vlissingse lunchroom La Bella Cucina beroofd - dief neemt 800 euro mee

21-08-2019 - VLISSINGEN - La Bella Cucina, een lunchroom annex cateringbedrijf aan de Walstraat in Vlissingen, is woensdagmorgen beroofd. Een dief ging er net na 9.30 uur vandoor met een portemonnee met de opbrengst van de afgelopen dagen. Rene Hoonhorst 21-08-19, 13:56 Delen per e-mail Sluit Eigenaresse José Prins had de zaak net geopend en was in de keuken bezig met het smeren van broodjes en maken van sappen. Ze hoorde iemand rondscharrelen en liep de winkel weer binnen.