Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag)

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Tijdens de cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' nemen we u in één dag mee door alle regels voor personeel in de horeca.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet u:

  • Welke afspraken u kunt maken met nieuwe en bestaande medewerkers over hun arbeidsovereenkomst
  • Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca
  • Wat u kunt en moet doen als uw medewerker ziek wordt
  • Wat u moet doen om tot een goed personeels dossier te komen
  • Welke routes u kunt bewandelen om tot ontslag te komen 

Programma
De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die u helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van KHN geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om uw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. Aanvang 9.30 uur, einde 16.00 uur.

Naslagwerk
U krijgt een handig naslagwerk mee na de cursus.

Kosten & betaling
De kosten voor deze cursus zijn € 295 per persoon voor KHN-leden en € 350 per persoon voor niet-KHN-leden (inclusief lunch, exclusief btw). U ontvangt na afloop van de cursus van ons een factuur.

Aanmelden, data en locaties

30-10-2017Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'LeidenAanmelden
06-11-2017Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'ArnhemAanmelden
21-11-2017Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'AkerslootAanmelden
06-12-2017Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'SliedrechtAanmelden
Terug