Cursus Marketing in de horeca (1 dag)

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In deze praktische cursus leer je te denken als jouw gasten. Je gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan waarmee je direct aan de slag kan.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en hun (marketing)medewerkers.

Inhoud van de cursus marketing in de horeca
Aan het einde van deze cursus weet je:

  • Wat marketing is en waarom we marketing inzetten binnen de horeca
  • Hoe je je kunt verdiepen in jouw doelgroep
  • Welke stappen je moet nemen om van een potentiële klant jouw gast te maken
  • Hoe je de 'customer journey' en contactmomenten kunt beschrijven
  • Hoe je marketingideeën creëert en beoordeelt
  • Hoe je een marketingplan opstelt voor jouw horecazaak
  • Hoe je jouw eigen marketingplan succesvol uitvoert

Programma
Je gaat aan de slag met het maken van een marketingplan voor je eigen horecabedrijf. Tijdens de cursus nemen wij de belangrijkste stappen van het plan met je door. Het programma heeft een interactief en inspirerend karakter. De deelnemers leren van elkaar en kunnen de volgende dag direct aan de gang met het omzetten van plannen naar actie binnen de eigen onderneming.

Incompany
De cursus marketing voor de horeca is ook exclusief voor jouw bedrijf (incompany) te boeken. Meer weten? Neem contact op met Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl.

Kosten & betaling

Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen € 245 (exclusief btw) per persoon inclusief broodjeslunch. De prijs voor niet-leden is € 295 (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden, data en locaties

28-10-2019Cursus Marketing in de horecaHelvoirtAanmelden
11-11-2019Cursus Marketing in de horecaWassenaarAanmelden
09-12-2019Cursus Marketing in de horecaWoerdenAanmelden
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.