Cursus Huren in de horeca (halve dag)

Als huurder van een horecapand wilt u weten waar u aan toe bent. Wat zijn uw verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen? U weet het na deze cursus.

Wij nemen u mee door alle aspecten van het huren van een horecapand.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers die een pand huren of willen huren. 

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet u:

  • Wat uw verplichtingen zijn en welke verplichtingen uw verhuurder heeft
  • Wat belangrijke aandachtspunten zijn voor het onderhoud aan het pand
  • Waar u op moet letten bij een beëindiging of overdracht van de huurovereenkomst
  • Hoe u de juiste huurprijs kunt bepalen

Programma
Tijdens deze cursus neemt de KHN-jurist u mee langs die onderdelen van het huurrecht die voor u als horecaondernemer van groot belang zijn.

In deze cursus wordt onder meer aandacht besteed aan:

  • Plichten van de huurder en verhuurder
  • Onderhoud aan het pand
  • Indeplaatsstelling in geval van overdracht
  • De tussentijdse huurprijsaanpassing
  • Beëindiging van de huurovereenkomst

Naslagwerk
U krijgt een handig naslagwerk toegestuurd na de cursus. 

Kosten & betaling
De kosten voor deze cursus zijn € 175 per persoon voor leden en € 225 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). U ontvangt hiervoor een factuur van ons. 

Data, locatie & aanmelden

03-10-2017Cursus Huren in de horecaAlkmaarAanmelden
14-11-2017Cursus Huren in de horecaNader te bepalenAanmelden
Terug