Werken bij KHN

Werken bij KHN - Vacatures

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland?

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers. Wij zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche en ondersteunen onze leden met belangenbehartiging, advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie.

Bij KHN werken zo’n 100 medewerkers, waarvan er 32 werkzaam zijn als regiomanager in het land. Zo staan we dicht bij onze leden, kunnen we hen snel van dienst zijn en hun individuele en collectieve belangen op een breed scala van terreinen effectief behartigen.

Werken bij KHN betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. Bij KHN krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

KHN & Horeca Maatwerk BV (onderdeel van KHN) zoeken:

KHN zoekt een medewerker ledenwerving m/v 40 uur

Voor de afdeling Ledenwerving zijn wij op zoek naar een Medewerker ledenwerving m/v 40 uur Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die graag het initiatief neemt? Beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en lijkt het je leuk om steeds meer ondernemers uit de horecabranche lid te maken van KHN? Reageer dan snel!

Horeca Maatwerk zoekt een Jurist m/v (32-40 uur)

Horeca Maatwerk B.V. zoekt een Jurist voor 32-40 uur per week in het team Juridische Zaken. Kom jij ons team versterken?

Meewerk stagiair(e) KHN Inkoop gezocht!

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN Inkoop bv! Kom jij ons team versterken? Wij op zoek naar een meewerk-stagiair. Je kan direct aan de slag.

KHN zoekt een PR & Brandmanager (m/v 40 uur)

KHN is op zoek naar een ervaren PR & Brandmanager met ruime ervaring op het gebied van public relations, communicatie en brandmanagement. Je maakt deel uit van het team Marketing & Communicatie met bevlogen professionals om je heen. Je hebt ervaring met complexe communicatievraagstukken, reputatiemanagement en woordvoering op strategisch niveau.

KHN zoekt Informatiemanager / Hoofd ICT Regie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je jouw passie voor informatievoorziening kan combineren met je passie voor horeca en deze nieuwe rol binnen KHN inhoud kan geven? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Horeca Maatwerk zoekt meewerk stagiair(e) BedrijfsAdvies

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde student die een actieve bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en ontwikkeling van Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies? Dan ben je van harte welkom in ons team.

Horeca Maatwerk zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur m/v (40 uur)

Horeca Maatwerk B.V. zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur met financiële/bedrijfseconomische specialisatie en ruime advieservaring.

Horeca Maatwerk zoekt Senior Horeca Bedrijfsadviseurs freelance/zzp (m/v)

Horeca Maatwerk B.V., gelieerd aan Koninklijke Horeca Nederland (KHN), heeft als doelstelling het leveren van hoogwaardig (betaald) advies, onder andere financieel- en bedrijfseconomisch advies. Horeca Maatwerk werkt zowel voor leden als niet-leden van KHN, maar ook voor financiers, overheid en andere organisaties die behoefte hebben aan horeca-gerelateerd advies.

KHN zoekt Meewerk-stagiair communicatie (per direct)

Zit horeca ook in jouw dna? De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken? Voor het team Marketing & Communicatie van KHN zijn wij op zoek naar een meewerk-stagiair communicatie (per direct).

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie, in het bezit van ten minste een hbo-diploma maar zijn er op dit moment geen passende vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie inclusief cv en een uitgebreide motivatie, dan nemen wij contact met je op.

Terug
Vereniging KHN
Meer informatie

https://twitter.com/khn 787936653616742400