Werken bij KHN

Werken bij KHN - Vacatures

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland?

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers. Wij zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche en ondersteunen onze leden met belangenbehartiging, advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie.

Bij KHN werken zo’n 100 medewerkers, waarvan er 32 werkzaam zijn als regiomanager in het land. Zo staan we dicht bij onze leden, kunnen we hen snel van dienst zijn en hun individuele en collectieve belangen op een breed scala van terreinen effectief behartigen.

Werken bij KHN betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. Bij KHN krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

KHN/Horeca Maatwerk zoekt:

Horeca Maatwerk zoekt meewerk stagiair(e) BedrijfsAdvies

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde student die een actieve bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en ontwikkeling van Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies? Dan ben je van harte welkom in ons team.

Horeca Maatwerk zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur m/v (40 uur)

Horeca Maatwerk B.V. zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur met financiële/bedrijfseconomische specialisatie en ruime advieservaring.

Voor KHN Inkoop zijn wij op zoek naar een Inkoopadviseur buitendienst m/v (fulltime)

Om het succes van het ledenvoordelenprogramma van KHN verder uit te bouwen, zoekt KHN Inkoop adviseurs die onze 20.000 leden helpen het maximale uit hun lidmaatschap te halen. Met je ervaring en enthousiasme begrijp je wat er in de horeca gebeurt, vertaal je kansen naar acties en weet je mensen voor je te winnen.

Senior Horeca Bedrijfsadviseurs Horeca Maatwerk freelance/zzp (m/v)

Horeca Maatwerk B.V., gelieerd aan Koninklijke Horeca Nederland (KHN), heeft als doelstelling het leveren van hoogwaardig (betaald) advies, onder andere financieel- en bedrijfseconomisch advies. Horeca Maatwerk werkt zowel voor leden als niet-leden van KHN, maar ook voor financiers, overheid en andere organisaties die behoefte hebben aan horeca-gerelateerd advies.

Meewerk-stagiair communicatie (per direct)

Zit horeca ook in jouw dna? De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken? Voor het team Marketing & Communicatie van KHN zijn wij op zoek naar een meewerk-stagiair communicatie (per direct).

Adviseur KHN Advies m/v (32-40 uur)

Zit horeca ook in jouw dna? De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en de juiste verbindingen leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken? Wij zijn op zoek naar een Adviseur KHN Advies. Heb jij affiniteit met horeca en zie jij het als een uitdaging om horecaondernemers snel van een deskundig advies te voorzien? Reageer dan snel.

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie, in het bezit van ten minste een hbo-diploma maar zijn er op dit moment geen passende vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie inclusief cv en een uitgebreide motivatie, dan nemen wij contact met je op.

Terug
Vereniging KHN
Meer informatie

https://twitter.com/khn 787936653616742400