Werken bij KHN

Werken bij KHN - Vacatures

Wil jij ook werken voor de mooiste branche van Nederland?

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers. Wij zetten ons in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche en ondersteunen onze leden met belangenbehartiging, advies, financiële ledenvoordelen en inspiratie.

Bij KHN werken zo’n 110 medewerkers, waarvan er 32 werkzaam zijn als regiomanager in het land. Zo staan we dicht bij onze leden, kunnen we hen snel van dienst zijn en hun individuele en collectieve belangen op een breed scala van terreinen effectief behartigen.

Werken bij KHN betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. Bij KHN krijg je de kans je eigen route te bepalen. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

KHN & Horeca Maatwerk BV (onderdeel van KHN) zoeken:

Regiomanager m/v 36-40 uur (Overijssel)

Als regiomanager ben je het gezicht van KHN in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het landelijke KHN beleid en behartigt de belangen van de horeca in de regio. Je bezoekt en adviseert KHN-leden op het gebied van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Als ambassadeur van KHN ben je verantwoordelijk voor het ledenaantal in jouw gebied.

Manager Marketing & Communicatie m/v 40 uur

Ben jij de Manager Marketing & Communicatie met een hart voor de horeca & voor je team? Ben je de zakelijke leider die durft en wil je graag werken voor de leukste branche van Nederland? Dan zoeken we jou!

Ga jij als KHN-promotor aan de slag?

Heb jij kennis van ledenwerving, marketing en social media? Een flinke portie doorzettingsvermogen en lijkt het je leuk om horecaondernemers lid te maken van KHN? Dan zijn we op zoek naar jou!

Financieel administratief medewerker m/v (fulltime)

Voor KHN Rekenwerk zijn wij op zoek naar een Financieel administratief medewerker m/v (fulltime). Ben jij accuraat, heb je ervaring op het gebied van financiën en ben je communicatief sterk? Kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren? Reageer dan snel!

KHN zoekt een HR-manager (FT/PT)

KHN is zo sterk als zijn medewerkers. Daarom willen wij de beste mensen aantrekken en behouden. Jij hebt een strategische rol! Je bewaakt de balans tussen het belang van de collega’s en de vooruitgang van de organisatie. Wil jij meebouwen aan een dynamische organisatie? Kom dan ons HR-team versterken!

Meewerk stagiair(e) KHN Inkoop gezocht!

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN Inkoop bv! Kom jij ons team versterken? Wij op zoek naar een meewerk-stagiair. Je kan direct aan de slag.

KHN zoekt een PR & Brandmanager (m/v 40 uur)

KHN is op zoek naar een PR & Brandmanager met ervaring op het gebied van public relations, communicatie en brandmanagement. Je maakt deel uit van het team Marketing & Communicatie en werkt met professionals die hard werken, maar ook niet vies zijn van een beetje gezelligheid. Je hebt ervaring met complexe communicatievraagstukken, reputatiemanagement en woordvoering op strategisch niveau en kunt daarnaast je creativiteit uiten in passende content voor KHN.

KHN zoekt Informatiemanager / Hoofd ICT Regie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je jouw passie voor informatievoorziening kan combineren met je passie voor horeca en deze nieuwe rol binnen KHN inhoud kan geven? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Horeca Maatwerk zoekt meewerk stagiair(e) BedrijfsAdvies

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde student die een actieve bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en ontwikkeling van Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies? Dan ben je van harte welkom in ons team.

Horeca Maatwerk zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur m/v (40 uur)

Horeca Maatwerk B.V. zoekt een Senior Horeca Bedrijfsadviseur met financiële/bedrijfseconomische specialisatie en ruime advieservaring.

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie, in het bezit van tenminste een hbo-diploma maar zijn er op dit moment geen passende vacatures voor jou? Stuur dan een open sollicitatie inclusief cv en een uitgebreide motivatie, dan nemen wij contact met je op.

Terug
Vereniging KHN
Meer informatie

https://twitter.com/khn 787936653616742400