Het KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement

Koninklijke Horeca Nederland heeft voor haar leden het KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement opgesteld. Het reglement biedt de onderneming houvast en houdt rekening met de nieuwe wetgeving rond contracten en andere veranderingen in het arbeidsrecht. Door het reglement te volgen, volgt u de wet en bent u beter voorbereid op de nieuwe arbeidswetgeving Wet werk en zekerheid (Wwz).

Update AVR

Nieuwe wet en regelgeving zoals de Wet werk en zekerheid in 2015 en de stapsgewijze verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar vraagt om een update van het KHN Arbeidsvoorwaardenreglement. Deze update van het AVR en de KHN-modelcontracten bieden horecaondernemers praktische handvatten om arbeidsovereenkomsten met hun medewerkers af te sluiten in overeenstemming met de wet.

AVR 2017 bestellen?

Leden van KHN hebben in de derde week van december 2016 het AVR 2017 per post ontvangen. Horecaondernemers die geen lid zijn van KHN kunnen het AVR in boekvorm bestellen in de webshop via deze pagina.

AVR downloaden?

U kunt het KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement 2017 downloaden. Als u het bestand vervolgens niet kunt openen, download en installeer dan Adobe Reader. Daarmee kunt u het KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement lezen.

Het AVR 2017 toepassen

Modelarbeidovereenkomsten

KHN heeft voor u modelcontracten opgesteld. Deze bieden u als horecaondernemer praktische handvatten om arbeidsovereenkomsten met uw medewerkers af te sluiten in overeenstemming met de wet. U kunt de modelcontracten aan de rechterzijde van deze pagina (of op uw mobiel device, onderaan de pagina) downloaden in Word.

Loontabellen

Terug
personeelsscan_banner_285x149