Training EHBDD 3 uur klassikaal

Incompany training (op maat), speciale prijs voor KHN-leden

De gemeente Amsterdam heeft aanvullende eisen gesteld aan dance-events in horecagelegenheden. Zo moet het personeel een training volgen op het gebied van ‘Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen’ (EHBDD). KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Medical Support een training aan. Jij en/of jouw medewerkers leren om afwijkend gedrag te herkennen en adequaat te handelen.

Naast drankgebruik in het uitgaansleven, komt het steeds vaker voor dat er drugs worden gebruikt. Met name bij dance-events in clubs en reguliere uitgaansgelegenheden is er een toename van het gebruik. Tijdens (grootschalige) festivals is het al heel normaal dat er goed gekwalificeerd personeel aanwezig is die eerste hulp kan verlenen, als daar reden toe is. Incidenten komen niet vaak voor maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen handelen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die met personen onder invloed van drank en/of drugs in aanraking kunnen komen.

Inhoud van de training

Om gasten goed te kunnen helpen, is het belangrijk om achtergrondinformatie te hebben over de diverse middelen en hun effect. Het gaat niet zozeer alleen om de drugs die iemand ingenomen heeft, maar vooral om de problemen die daarna kunnen optreden. Dat leer je tijdens de training.

Certificaat

Na afloop krijg je per email een persoonsgebonden certificaat. Je bent dan gelijk vanaf het eind van de cursusdag inzetbaar. Het certificaat is twee jaar geldig; waar je ook werkzaam bent. Daarna kun je een bijscholing volgen om het certificaat met twee jaar te verlengen.

Met dit certificaat erkent de gemeente Amsterdam je als eerste hulp gekwalificeerde medewerker, zoals benodigd bij reguliere clubavonden en voor feesten zoals ADE (lees ook de nadere regels dance events van de gemeente). Het is belangrijk dat medewerkers adequaat weten te handelen bij alcohol en drugsongevallen. De gemeente Amsterdam controleert tijdens de ADE actief of een horecagelegenheid beschikt over een certificering.

Voorwaarden deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze interactieve training moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Iedere deelnemer dient zich individueel in te schrijven onder eigen naam én eigen e-mailadres, want na afloop ontvangt iedere deelnemer een persoonsgebonden bewijs van deelname.
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO diploma Oranje Kruis of Rode Kruis of:
  • Je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma, niet ouder dan 1 jaar bij aanvang van deelname
  • Je dient een kopie van geldig BHV of EHBO diploma mee te nemen naar de training

Kosten en betaling

  • Leden KHN Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer: € 50
  • Niet-leden: € 100

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden worden gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directe omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Informatie en/of vragen

  • Voor meer informatie mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.
  • Heb je interesse in een van onze trainingen of wil je meer informatie of een incompanytraining? Mail dan naar khncursussen@khn.nl.

Evenementenzorg

Via onze trainingspartner, Medical Support, kan je tijdens je evenementen en ook tijdens ADE, gediplomeerde EHBO’ers tevens EHBDD’ers inhuren t.b.v. evenementenzorg. Dit bieden ze aan voor onderstaand gereduceerde tarief voor leden van Koninklijke Horeca Nederland.

Eenmalige opstartkosten per evenement: € 85
Vaste kosten per dag: € 30
Variabel tarief van per ingezet uur: € 18,95
(alle bedragen zijn exclusief BTW)

Mocht je hier interesse in hebben stuur dan een e-mail naar amsterdam@khn.nl en dan brengen we je in contact met de juiste persoon om dit verder af te stemmen.

Voor al ons cursusaanbod bekijk deze pagina Trainingen (khn.nl).

Meer trainingen in Amsterdam