Afdeling Den Haag

KHN afdelingsnieuws

Geluidsontheffing horeca Den Haag

08-03-2019
-

Haagse horecaondernemers krijgen dit jaar zes keer collectief de ruimte om meer geluid te maken dan normaal is toegestaan. Dit geldt onder andere tijdens de opening van het strandseizoen, Koningsnacht, Parkpop en tijdens de jaarwisseling.

Zero Waste in de Haagse horeca

04-03-2019
-

Ingegeven door het Europese verbod op single use plastics per 2021 ziet het Haagse college graag dat wij het initiatief van Zero Waste Nederland onder de Haagse horeca te promoten.

Let op: de koningstunnel gaat dicht

04-03-2019
-

Vanaf 1 maart tot 1 oktober 2019 is de Koningstunnel in beide richtingen afgesloten voor al het autoverkeer. De tunnel is toe aan een renovatie.

3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

04-03-2019
-

Wanneer je als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet je een erkend leerbedrijf zijn. KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt samen met Horeca Academie een 3-daagse opleiding aan tot Leermeester.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 16 april in Leiden

01-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Assistentiehond altijd welkom in horeca

29-01-2019
-

In november 2018 heeft Voorall, de belangenorganisatie voor Haagse inwoners met een beperking, een steekproef gehouden in Den Haag. Vrijwilligers die in het dagelijks leven gebruik maken van een blindengeleidehond bezochten dertig horecazaken in het centrum van Den Haag. De meeste horecazaken (26) vonden het vanzelfsprekend gasten met een assistentiehond binnen te laten. Bij vier zaken werd de blindengeleidenhond geweigerd. Assistentiehonden mogen in geen enkele horecagelegenheid worden geweigerd. Dit zegt het VN verdrag handicap.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Lokaal horecanieuws in de media

Inbrekers café opgepakt na slechts enkele tientjes buit te hebben gemaakt

21-03-2019 - De politie heeft vannacht twee verdachten van een inbraak in café De Asplaag op het Koningin Emmaplein in Den Haag opgepakt. Volgens een woordvoerder van de politie hadden de dieven slechts enkele tientjes buitgemaakt. Buurtbewoners werden vannacht wakker van een harde knal. Toen zij naar...

Brute inbraak in café "De Asplaag" Koningin Emmaplein Den Haag

21-03-2019 - Den Haag - Donderdagnacht 21 maart kreeg de politie omstreeks 03:40 een melding van een inbraak aan het Koningin Emmaplein in Den Haag. Buurtbewoners werden wakker van een harde knal, toen deze naar buiten keken zagen deze tot hun verbazing hoe eén donker geklede man een raam van café "De Asplaag" probeerde in te trappen.

'Zuur moment' voor CDA

20-03-2019 - Een grote schok van teleurstelling golft door het CDA-kamp in grand café Bleyenberg in Den Haag. "We hebben hiermee rekening gehouden, maar dit is een heel zuur moment", zegt partijvoorzitter Rutger Ploum na de bekendmaking van de eerste exitpoll. "Het is momenteel gewoon lastig om in de regering te zitten en daar betaal je dan de prijs voor. Maar we gaan de partij verder vernieuwen in aanloop naar de volgende verkiezingen.