Afdeling Den Haag

KHN afdelingsnieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Gratis training overvalpreventie in de horeca in Almere, Zoetermeer en Rotterdam

03-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Uitnodiging Haagse Strand en Terrasbeurs 4 februari 2019

17-12-2018
-

Op maandag, 4 februari 2019 van 13:00 tot 19:00 uur laten we je de vernieuwde Haagse Strand- & Terrasbeurs zien. Welke producten mogen aankomend seizoen niet ontbreken in jouw horecaconcept? En welke ontwikkelingen binnen het Haagse horecabeleid zijn voor jou van belang?

Toelichting opheffingsmogelijk van de last onder dwangsom gemeente Den Haag

14-12-2018
-

We hebben recentelijk gemerkt dat er bij onze leden enige onbekendheid bestaat over de mogelijkheid om in specifieke gevallen een aanvraag te doen tot het opheffen van de last onder dwangsom door de Gemeente Den haag. Onderstaand even de feiten op een rijtje.

Gemeente Den Haag neemt voorstel om hostels/kleine hotels te ontzien bij verhoging toeristenbelasting niet over

13-11-2018
-

KHN Den Haag heeft tijdens de begrotingsbehandelingen in de Raad van de gemeente Den Haag donderdag 8 november jongstleden van de gelegenheid gebruikt gemaakt om haar zienswijze te geven op het voorgenomen besluit de toeristenbelasting per 1 januari aanstaande met € 1,- te verhogen.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Volg KHN Den Haag op Social Media

30-10-2018
-

KHN Den Haag is recentelijk begonnen met het actief uitzenden van haar communicatie via Social Media.

Veggies on Fire eerste Vega-restaurant in Den Haag met Eko keurmerk

18-09-2018
-

Wij zijn er trots op dat KHN lid Veggies on Fire het eerste Vega-restaurant in Den Haag is met het EKO keurmerk.

Introductie digitale collegekaart door Haagse Hogeschool

14-09-2018
-

Introductie digitale collegekaart door Haagse Hogeschool per collegejaar 2018-2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Zwaargewonde bij steekpartij Weimarsstraat Den Haag [VIDEO]

17-01-2019 - Den Haag - Bij een steekpartij op de Weimarstraat in Den Haag is donderdagavond een zwaargewonde gevallen. Hulpdiensten werden rond half negen gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Op de komst van het opgeroepen traumateam is niet gewacht. De man is in zeer kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De steekpartij lijkt plaats te hebben gevonden in een Antilliaans Chinees restaurant. Waarschijnlijk is het slachtoffer daarna de straat overgestoken.

Koude ontvangst in warme Spaanse keuken

17-01-2019 - We moeten nodig eens langsgaan bij het Spaanse restaurant La Boqueria, tipt lezeres Anne-Sophie Maigret ons. Een Spaans restaurant dat nu een klein jaar open is en al behoorlijk wat fans moet hebben in Den Haag. Nu luisteren we graag naar lezers van de...

IJspret! Razendpopulaire IJssalon Luciano opent een vestiging in Leiden

17-01-2019 - Het maakt niet uit of het een warme of koude dag is: er staat altijd een rij voor IJssalon Luciano in Wassenaar. Inmiddels hebben zij al meerdere vestigingen verspreid over heel het land en binnenkort komt er ook eentje in Leiden. In 2006 en 2012 werd Luciano uitgeroepen tot ijssalon van het jaar en is uitgegroeid tot een keten met winkels in Den Haag, Delft, Bonaire, Utrecht, Woerden en nog veel meer. Kortom: dit ijs is blijkbaar to die for.