Afdeling Den Haag

KHN afdelingsnieuws

Versnelde koksopleiding niveau 2

22-07-2019
-

ROC Mondriaan gaat een nieuw opleidingstraject aanbieden aan de horeca. Het is een nieuw initiatief om medewerkers op te kunnen leiden voor een officieel MBO-certificaat.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Win! Studiebeurs Patisserie

27-06-2019
-

De specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie bestaat 2 jaar! Daarom vieren ze een feestje en geven een studiebeurs weg voor de opleiding.

Let op herkennen valse ID-kaart

13-06-2019
-

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken, meldde recent dat ze deze zomer een toename van identiteitsfraude tijdens het uitgaan verwachten. Daarom moet de Haagse horecamedewerkers valse identiteitskaarten makkelijker herkennen en daarin getraind worden.

Samen geven we de Haagse horeca power!

04-06-2019
-

Het bestuur KHN Den Haag informeert haar leden en de Haagse horeca graag regelmatig over nieuws en ontwikkelingen binnen Den Haag en de rest van Nederland.

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Extra nachtontheffingen voor haagse horeca buiten het centrum

19-04-2019
-

Den Haag verleent 5 extra nachtontheffingen voor horecazaken buiten het centrum. In het coalitie-akkoord 2018-2022 staat dat er ruim baan wordt gegeven aan de horeca in den haag.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Geluidsontheffing horeca Den Haag

08-03-2019
-

Haagse horecaondernemers krijgen dit jaar zes keer collectief de ruimte om meer geluid te maken dan normaal is toegestaan. Dit geldt onder andere tijdens de opening van het strandseizoen, Koningsnacht, Parkpop en tijdens de jaarwisseling.

Zero Waste in de Haagse horeca

04-03-2019
-

Ingegeven door het Europese verbod op single use plastics per 2021 ziet het Haagse college graag dat wij het initiatief van Zero Waste Nederland onder de Haagse horeca te promoten.

Lokaal horecanieuws in de media

Favoriete restaurants in Den Haag

22-07-2019 - Den Haag is meer dan enkel het binnenhof. De stad bruist. Met het strand binnen bereik heeft de het wel heel veel ingrediënten om geluk te vinden. De restaurants in Den Haag doen daar nog een schep bovenop. Wat je ook zoekt, hier ga je het vinden. De eigenaren van restaurant Vincenzo's kun je kennen van hun traditionele pizza's, maar ze willen zich in hun nieuwe zaak (aan de overkant) graag focussen op andere Italiaanse klassiekers zoals antipasti, tiramisu en vooral pasta. En oesters...

Vermiste Marcin Dmytryszyn op diverse plaatsen gezien

21-07-2019 - MEDEMBLIK - De politie onderzoekt op dit moment tientallen tips over de vermiste Marcin Dmytryszyn die sinds 26 maart van dit jaar als vermist is opgegeven. Tips komen uit Wervershoof waar hij bij DEEN zou zijn gezien maar ook uit Den Haag waar hij bij een Chinees Restaurant zou zijn gezien. Ook zou Marcin in Hoorn en Blokker zijn gezien en dan vooral in de buurt van de parken in Hoorn en Blokker, vertelt politiewoordvoerder Menno Hartenberg.

Eerste editie The Hague Craft Festival bij Brouwerij De Prael

19-07-2019 - Bij Brouwerij De Prael is zondag de eerste editie van het The Hague Craft Festival. Het festival in de vorig jaar geopende brouwerij staat in het teken van Haagse bieren. "Er komen niet alleen Haagse brouwerijen maar ook bierwinkels en cafés", zegt Robin Heyl van De Prael op Den Haag FM. "Als het een succes is doen we het volgend jaar gewoon nog een keertje. We hebben binnen ook genoeg ruimte dus wie weet komt er wel een wintereditie." Een van de deelnemende brouwerijen is Brouwerij Kwartje.