KHN behartigt jouw belangen

Als horecabranchevereniging behartigen wij de belangen van de horeca. We werken samen met relevante overheden en organisaties met als inzet: een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca. Onze inspanningen zijn gericht op gemeenten, ‘Den Haag’ en Europa; zo oefenen we invloed uit op wet- en regelgeving op lokaal en (inter)nationaal niveau. Lokaal rekenen we hiervoor op de inzet van 1200 bestuurders in het land.

Op landelijk niveau werkt KHN samen met relevante ministeries en organisaties zoals VNO-NCW, verwante brancheverenigingen en organisaties en leveranciers die actief zijn in recreatie, toerisme en horeca. Ook Tweede Kamerleden vormen een belangrijke gesprekspartner bij de vele horecadossiers. We zijn ervan overtuigd dat we door samenwerking, ook met partners buiten de gastvrijheidssector, meer bereiken op het gebied van belangenbehartiging.

Benieuwd hoe lobbyen precies werkt?

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker. Bekijk onze lidmaatschappen