KHN stimuleert vakmanschap en creativiteit

Binnen onze branche zijn er tal van wedstrijden waar ondernemers en medewerkers zich voor kunnen inschrijven. Met deze wedstrijden kun je laten zien wat je in huis hebt, zowel qua vaardigheden in de keuken (op Michelinsterrenniveau), als qua gastvrijheid op de vloer.

Ook zijn er verschillende awards voor bijvoorbeeld ‘uitmuntend gastheerschap’ of ‘jong talent’. KHN stimuleert ondernemerschap, vakmanschap en creativiteit en werkt daarom samen met verschillende partners binnen onze prachtige branche.

Denk hierbij aan het Nederlands Kampioenschap (voorheen De Lekkerste Wedstrijden), de Biertapwedstrijden, maar bijvoorbeeld ook aan de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs.

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Restaurant tafel hamburger schotels borden

Het Nederlands Kampioenschap ‘De Lekkerste…’

Stichting de Lekkerste Wedstrijden en KHN werken samen om zoveel mogelijk talenten een podium te kunnen bieden met het nationaal kampioenschap 'De Lekkerste'.

Lees meer
Bier

Tapwedstrijden

KHN vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt voor vakmanschap in de horeca. Een perfect getapt biertje hoort hier ook zeker bij! Daarom zijn wij partner van de tapwedstrijden.

Lees meer
Leeg terras strandpaviljoen 1050x700

Strandverkiezingen

Strand Nederland organiseert jaarlijks de verkiezing voor het ‘Beste strandpaviljoen van het jaar’. Koninklijke Horeca Nederland is trotse partner van dit initiatief.

Lees meer