Het Nederlands Kampioenschap 2023

De diversiteit binnen de horeca is groot. Stichting de Lekkerste Wedstrijden en KHN slaan opnieuw de handen ineen om ook dit jaar zoveel mogelijk talenten een podium te kunnen bieden tijdens de Horecava 2023. Tijdens acht wedstrijden van het ‘Nederlands Kampioenschap (NK) De Lekkerste….’ kunnen ondernemers én medewerkers uit de branche nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opdoen als het gaat om nieuwe producten, samenstelling of een specifieke bereidingswijze. Dit is het Nederlands Kampioenschap 2023 op een rij. Lees het gehele persbericht hier!

Schrijf je nu in!

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Koken

Meedoen aan het NK Lekkerste Wedstrijden? Winnares Rohini Atwaroe deelt haar stappenplan

Rohini Atwaroe heeft de afgelopen jaren niet één, maar twee wedstrijden gewonnen op het NK Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Met haar uitzonderlijke vaardigheden veroverde ze de titels voor zowel de Lekkerste Burger als de Lekkerste Pannenkoek. Benieuwd naar haar voorbereiding en wat jij daarvan kunt leren? Lees het hier.

Lees meer
Sarah Puozzo

Een voorproefje van het NK Lekkerste Pasta met jurylid Sarah Puozzo

Het NK Lekkerste Wedstrijden staat weer voor de deur. Dit jaar hebben we het genoegen om kennis te maken met Sarah Puozzo, jurylid bij het NK Lekkerste Pasta.

Lees meer
Rohini

Hoe is het nu met Rohini Atwaroe? Winnares van De Lekkerste Pannenkoek 2023

In de culinaire wereld zijn er talenten die vanuit het niets opduiken. Zo ook Rohini Atwaroe, een vrolijke, gepassioneerde chef-kok uit Rotterdam die in de afgelopen jaren veel succes heeft behaald in de Nederlandse culinaire scene.

Lees meer
Basdiks

Interview-drieluik met deelnemer NK Lekkerste Broodje Bas Diks – Deel 3

De afgelopen weken volgden we Bas Diks in aanloop naar zijn deelname. Bas vertelt hoe de wedstrijd verliep. Benieuwd met welke prijs hij naar huis is gegaan? Lees dan snel verder.

Lees meer
Afbeeldingen Lekkerste Wedstrijden Broodje

Interview-drieluik met deelnemer NK Lekkerste Broodje Bas Diks – Deel 2

Deze weken volgen we (oud)deelnemer Bas Diks, eigenaar van Diks Authentiek Culinair, in aanloop naar het Nationaal Kampioenschap het Lekkerste Broodje.

Lees meer
Broodjes met salade bereiding

Interview-drieluik met deelnemer NK Lekkerste Broodje Bas Diks – Deel 1

Bas Diks, eigenaar van Diks Authentiek Culinair, vertelt meer over de achtergrond van zijn horecabedrijf én waarom hij meedoet aan het NK het lekkerste broodje.

Lees meer
Chef kok opmaak bord

Zes redenen om mee te doen aan 'De Lekkerste..'

Wie durft het aan om mee te doen? Lees hier de zes redenen om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap!

Lees meer
Pasta 1 Cropped

Overzicht wedstrijden 'De Lekkerste..'

Voor welke wedstrijden bij het kampioenschap 'De Lekkerste..' kun jij je als horecatalent inschrijven? Bekijk hier het overzicht van alle wedstrijden!

Lees meer
Renato Bosco is juryvoorzitter bij NK Pizza Bakken 2023

Veel animo onder pizza profs voor nationale titelstrijd

De Italiaanse pizzachef Renato Bosco komt speciaal naar Amsterdam om de pizza profs die deelnemen aan NK Pizza Bakken 2023 te beoordelen.

Lees meer