Het Nederlands Kampioenschap 2023

De diversiteit binnen de horeca is groot. Stichting de Lekkerste Wedstrijden en KHN slaan opnieuw de handen ineen om ook dit jaar zoveel mogelijk talenten een podium te kunnen bieden tijdens de Horecava 2023. Tijdens acht wedstrijden van het ‘Nederlands Kampioenschap (NK) De Lekkerste….’ kunnen ondernemers én medewerkers uit de branche nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opdoen als het gaat om nieuwe producten, samenstelling of een specifieke bereidingswijze. Dit is het Nederlands Kampioenschap 2023 op een rij. Lees het gehele persbericht hier!

Schrijf je nu in!

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Renato Bosco is juryvoorzitter bij NK Pizza Bakken 2023

Veel animo onder pizza profs voor nationale titelstrijd

De Italiaanse pizzachef Renato Bosco komt speciaal naar Amsterdam om de pizza profs die deelnemen aan NK Pizza Bakken 2023 te beoordelen.

Lees meer
Pasta 1 Cropped

Overzicht wedstrijden 'De Lekkerste..'

Voor welke wedstrijden bij het kampioenschap 'De Lekkerste..' kun jij je als horecatalent inschrijven? Bekijk hier het overzicht van alle wedstrijden!

Lees meer
Chef kok opmaak bord

Zes redenen om mee te doen aan 'De Lekkerste..'

Wie durft het aan om mee te doen? Lees hier de zes redenen om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap!

Lees meer
Broodjes met salade bereiding

Interview-drieluik met deelnemer NK Lekkerste Broodje Bas Diks – Deel 1

Bas Diks, eigenaar van Diks Authentiek Culinair, vertelt meer over de achtergrond van zijn horecabedrijf én waarom hij meedoet aan het NK het lekkerste broodje.

Lees meer
Afbeeldingen Lekkerste Wedstrijden Broodje

Interview-drieluik met deelnemer NK Lekkerste Broodje Bas Diks – Deel 2

Deze weken volgen we (oud)deelnemer Bas Diks, eigenaar van Diks Authentiek Culinair, in aanloop naar het Nationaal Kampioenschap het Lekkerste Broodje.

Lees meer