Tapwedstrijden

Tap jij het lekkerste biertje? Jaarlijks organiseert Stichting Tapwedstrijden de grootse vakwedstrijd voor de horeca met als hoogste doel: aandacht voor het perfect getapte biertje én het activeren van trots, passie en vakmanschap bij bartenders. KHN vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt voor vakmanschap in de horeca. Het is fantastisch dat er zoveel ondernemers en hun medewerkers elke dag vol trots en passie hun gasten een bijzondere gastvrije ervaring meegeven. Een perfect getapt biertje hoort hier zeker bij. Daarom zijn wij partner van de tapwedstrijden.

KHN-voorzitter Robèr Willemsen: “Het is fantastisch om te zien dat alle deelnemers vol passie en focus letterlijk in de wedstrijd staan. Ik ben dan ook erg trots om vriend van de tapwedstrijden te zijn.”

Jaarlijks organiseert Stichting Tapwedstrijden het NK Biertappen tijdens de Horecava in januari. Door het jaar heen vinden zogenaamde lokale voorrondes plaats. De winnaars van deze lokale wedstrijden zijn de deelnemers van het Nederlands Kampioenschap.

Finale tapwedstrijden

Datum: Donderdag 11 januari
Tijd:
13:00
Locatie: Elysium hal 13

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Biertap

Interview met juryvoorzitter Tapwedstrijden: hoe beoordelen jullie het beste biertje?

Het Nederlands Kampioenschap Biertappen is volop aan de gang. De beste tappers van de voorrondes kwalificeerden zich voor een plek in de finale, die plaatsvindt tijdens Horecava 2023. Wie staan er in de finale? En hoe wordt het beste biertje beoordeeld? Vandaag spreken we met jurylid en voorzitter van Stichting Biertappen Erwin Storm over de finale.

Lees meer
Tapwedstrijd Suzie1

Word jij de beste biertapper van Nederland?

Dat biertappen een echt vak is, bleek de afgelopen maanden tijdens de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap (NK) Biertappen. Bij deze lokale wedstrijden namen doorgewinterde tappers het tegen elkaar op. De winnaars strijden tijdens Horecava 2023 met elkaar om de titel Beste Biertapper van Nederland. Maar wat houdt het in om deze felbegeerde titel te hebben? En wie gingen je voor? Vandaag spreken we met oud-deelneemster Suzie van Amelsvoort over haar deelname aan het NK Biertappen.

Lees meer