Afdeling Dinkelland

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

Gemoedelijk, knus en heel veel speciaalbier bij eigentijdse herberg Pelle's in Deurningen

18-04-2019 - Het RestaurantDEURNINGEN - Pelle's is het epicentrum van Deurningen. In de oude uitspanning waar vroeger dorstige voerlieden een neutje dronken, bruist nu speciaalbier uit de tap.

Inbraak bij café 't Anker in Saasveld

15-04-2019 - SAASVELD - Bij café 't Anker in Saasveld is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 2.30 uur 's nachts kreeg de politie een melding van de inbraak, waarna zij zich spoedden naar het café aan de Bornsestraat ins Saasveld. Toen zij eenmaal ter plaatse waren, bleken de daders al gevlucht. Het is niet duidelijk of de inbrekers iets buit hebben gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Wielercafé over Giro, Tour en natuurlijk Overijssels Mooiste

15-04-2019 - OOTMARSUM - De ploegleiders Marc Reef (Team Subweb) en Jan Boven (Jumbo-Visma) zijn dinsdagavond de twee hoofdgasten van het wielercafé dat de Ronde van Overijssels organiseert samen met De Twentsche Courant Tubantia. Het evenement vindt plaats in Hotel Twents Gastenhoef in Ootmarsum, dat dit jaar fungeert als Dorp van de Ronde.