Afdeling Dinkelland

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Gouden tip ontbreekt nog

20-08-2019 - De politie heeft veel tips gekregen over de zware mishandeling van een beveiliger van discotheek Bruins in Saasveld. Maar de belangrijkste informatie - wie takelde het slachtoffer zo enorm toe? - is nog niet binnen. Dat zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff. "Bij Bruins, op straat en telefonisch hebben zich veel mensen gemeld met informatie. Maar de cruciale getuige zit er helaas nog niet bij. Terwijl het haast wel zo moet zijn dat er...

Nette Toilette, nu ook in Dinkelland

19-08-2019 - Publicatiedatum: 19 aug 2019De eerste stickers pronken inmiddels al bij ruim 50 horecagelegenheden en andere bedrijven in Dinkelland. 'Nette Toilette' staat er op. Hier kunnen bezoekers gebruik maken van het toilet, zonder dat zij daarvoor moeten betalen of iets nuttigen. "Een mooi initiatief dat het toeristisch en gastvrije karakter van Dinkelland en Twente accentueert", aldus wethouder Benno Brand.

'Cruciale tip over mishandelde Bruins-beveiliger nog niet binnen'

19-08-2019 - SAASVELD/HARBRINKHOEK - De politie heeft de afgelopen dagen veel tips gekregen over de zware mishandeling van een beveiliger van discotheek Bruins in Saasveld. Maar de belangrijkste informatie - wie takelde het slachtoffer zo enorm toe? - is nog niet binnen. Pim Lindeman 19-08-19, 11:12 Laatste update: 11:16 Delen per e-mail Sluit Dat zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff maandagochtend. "Bij Bruins, op straat en telefonisch hebben zich veel mensen gemeld met informatie.