Afdeling Emmen

KHN afdelingsnieuws

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Basistraining Bhv en E-learning op 13 mei in Nieuw Amsterdam (nabij Emmen)

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Interessante sessie HorecaVakPunt Drenthe op 20 mei! Ben jij erbij?

07-03-2019
-

Na een succesvolle sessie met Jelte van der Kooij afgelopen november bij het Drenthe College in Assen, staat er een 2e sessie gepland! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor deze leerzame, inspiratievolle kennissessie van HorecaVakPunt op maandag 20 mei in de ochtend bij Restaurant & Zalencentrum Wielens en Noord-Sleen!

Update HorecaVakPunt Drenthe

22-01-2019
-

HorecaVakPunt Drenthe praat je graag bij! 

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Terras mogelijk in brand gestoken aan Langestraat in Klazienaveen

17-04-2019 - Klazienaveen - Op een terras van een restaurant aan de Langestraat in Klazienaveen heeft woensdagavond een brand gewoed. Volgens een getuige die alles heeft gefilmd zou het terras hoogstwaarschijnlijk in brand zijn gestoken. De brandweer van Klazienaveen en heeft de brand geblust. De politie zal een onderzoek starten.

Cateraar DC ontvangt 6 Zilveren Schalen

17-04-2019 - Kantines cateraar DC ontvangt 6 Zilveren Schalen17/04/2019 - 13:45Zes locaties van DC hebben gisteren een Zilveren Schaal van het Voedingscentrum gekregen tijdens de 'Dag van de gezonde schoolkantine.' Op deze zes locaties verzorgt cateraar Visschedijk de schoolkantines.   De schalen werden uitgereikt aan de Veldlaan in Emmen door Annouk Welbergen. Om de schalen te vieren werd er een passende gezonde traktatie aangeboden in de vorm van fruit.

Lunchcafé behoudt familiesfeer

16-04-2019 - door Jessica NumannEmmen De wens van de zusjes Bakker om samen een bedrijf te starten, kwam vorig jaar uit. Hun lunchcafé met de toepasselijke naam Sisters is kort na de opening al een begrip in Emmen.In hun zoektocht naar een locatie ontdekten Marinka en Jolanda een beschikbare lunchroom die werd gerund door moeder en dochter. "Die familiesfeer konden wij voortzetten", vertelt Jolanda, die drie dagen per week in de keuken staat. "Ik heb…