Bespaar honderden euro’s op uw energierekening!

Energie KHN

KHN Energie analyseert vrijblijvend uw energierekening en geeft op basis van uw verbruik en tarieven een gratis advies op maat. Dat kan betekenen dat u nu goed zit. Maar het kan ook betekenen dat u geld kunt besparen door over te stappen naar KHN Energie.

Uw KHN-voordeel!

1. Vrijblijvende Energiescan
Met de gratis en vrijblijvende Energiescan weet u als KHN-lid hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten en op welke manier. KHN Energie brengt uw aansluitingen, contracten en facturen op orde zodat u een helder overzicht krijgt van uw energiekosten. De resultaten van de Energiescan presenteren wij in een business case zodat u weet waar u aan toe bent. Op basis daarvan bepaalt u de eventuele vervolgstappen.

2. Lagere prijzen
Gunstigere voorwaarden, betere service en lagere prijzen. Dat is de belofte die wij u doen wanneer u overstapt naar KHN Energie. Wij houden continu de bewegingen binnen de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige marktprijzen in te kopen. Op deze manier besparen wij u niet alleen veel tijd door u te ontzorgen op de inkoop van energie. Wij kunnen ook structureel scherpere energietarieven voor u verzorgen.

3. Beheer & Begeleiding
Bij KHN Energie zijn uw energiezaken in goede handen. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen over facturen en contracten. Wij zijn de schakel tussen u en uw energieleverancier voor contractaanpassingen, mutaties, opzeggingen, het verhogen of verlagen van voorschotbedragen, het afstoten of de ingebruikname van panden en het wijzigen van contactgegevens. Kortom: KHN Energie is uw collega op energiegebied.

4. Reductie van Energieverbruik
Energie wordt steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering en in de besparing van kosten. Tegelijkertijd is de energiemarkt complexer geworden door het toetreden van nieuwe partijen, veranderde wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen. Door de toenemende energiebelastingen wordt het ook aantrekkelijker om minder te verbruiken en/of zelf energie te produceren. KHN Energie informeert en adviseert u hier graag over.

Hoe profiteert u?
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in op khnenergie.nl of bel 030-6390521. Het maakt niet uit of u kleinverbruiker of grootverbruiker bent. Als kleinverbruiker betaalt u maandelijks een voorschot. Als grootverbruiker rekent u maandelijks uw werkelijke verbruik af.

Terug