Afdeling Enkhuizen

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 17 juni in Alkmaar

03-06-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Nieuws van KHN Enkhuizen

27-05-2019
-

Als bestuur van KHN Enkhuizen houden we je graag op de hoogte van wat er speelt. Lees hieronder meer.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Notulen bestuursvergadering KHN Enkhuizen met gemeente

14-03-2019
-

Op 7 maart jongstleden vond er een overleg plaats met het bestuur van KHN Enkhuizen en de burgemeester. Er is gesproken over winterterrassen, de hoogte van precario, sluitingstijden terrassen naar 01.00 uur, drank- en horecawet en meer. Benieuwd wat er besproken is? Lees dan de notulen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Gouden eeuw pakt flink uit in Hoorn

06-03-2019
-

Jongeren in authentieke kostuums uit de zeventiende eeuw stonden op het podium van schouwburg Het Park. Hun spel, en later dans, vormden de opmaat van het themajaar ’Rembrandt en de Gouden Eeuw’, dat hier de officiële start beleefde.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Notulen algemene ledenvergadering KHN Enkhuizen 28 januari 2019

08-02-2019
-

28 januari was de algemene ledenvergadering van KHN Enkhuizen. 

Lokaal horecanieuws in de media

Gezamenlijke informatieochtend seizoensplaatshouders Enkhuizerzand

11-06-2019 - De informatieochtend in het Strandpaviljoen in Enkhuizen werd op 2 juni jl. goed bezocht door seizoensplaatshouders van camping Enkhuizerzand. De gemeente organiseerde dit samen met OREZ en exploitant Droomparken over de camping. Wethouder Erik Struijlaart gaf de aanwezigen informatie over de sluiting van de camping. Andries Bruil, directielid  van Droomparken, vertelde over de voorgenomen verplaatsing en de beoogde opening van de nieuwe campinglocatie.