Afdeling Enkhuizen

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Notulen bestuursvergadering KHN Enkhuizen met gemeente

14-03-2019
-

Op 7 maart jongstleden vond er een overleg plaats met het bestuur van KHN Enkhuizen en de burgemeester. Er is gesproken over winterterrassen, de hoogte van precario, sluitingstijden terrassen naar 01.00 uur, drank- en horecawet en meer. Benieuwd wat er besproken is? Lees dan de notulen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Gouden eeuw pakt flink uit in Hoorn

06-03-2019
-

Jongeren in authentieke kostuums uit de zeventiende eeuw stonden op het podium van schouwburg Het Park. Hun spel, en later dans, vormden de opmaat van het themajaar ’Rembrandt en de Gouden Eeuw’, dat hier de officiële start beleefde.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Notulen algemene ledenvergadering KHN Enkhuizen 28 januari 2019

08-02-2019
-

28 januari was de algemene ledenvergadering van KHN Enkhuizen. 

Lokaal horecanieuws in de media

Hapjes brengen culturen samen op Turks Festijn in Enkhuizen

13-04-2019 - Ze hebben weer alles uit de kast - of beter gezegd uit de oven gehaald. De ruim dertig vrouwen die elk jaar de culinaire aankleding van het Turks Festijn verzorgen. Bij de Alaaddin moskee is het twee dagen gezellig en druk. Met uiteraard veel Turkse Enkhuizers, maar ook autochtonen die de gastvrije sfeer en de hapjes komen proeven. Buiten zijn de mannen in de tenten aan het werk. Aan het spit de kebab en boven de gloeiende kolen wordt de saté geroosterd.

Ledenvergadering VVV in teken van overleven en convenant

12-04-2019 - ENKHUIZEN - De algemene ledenvergadering van de VVV in Enkhuizen werd bezocht door zo'n 35 leden, iets dat een stuk minder was dan de ledenvergadering in november j.l. waar en dan ook meer spannendere items de revue moesten passeren. Na het openingswoord op 20:00 door de voorzitter kon de vergadering beginnen en werk het personeel geroemd voor hun 100% inzet in de moeilijke maanden voorheen.

Hotel van Puffelen verbouwt voor jongeren onder begeleiding

11-04-2019 - ENKHUIZEN - Voormalig hotel/café van Puffelen gelegen op de hoek van de Prinsenstraat en Westerstraat wordt momenteel in opdracht van Welwonen verbouwd tot appartementen.