Afdeling Enkhuizen

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Nieuws van KHN Enkhuizen

27-05-2019
-

Als bestuur van KHN Enkhuizen houden we je graag op de hoogte van wat er speelt. Lees hieronder meer.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Notulen bestuursvergadering KHN Enkhuizen met gemeente

14-03-2019
-

Op 7 maart jongstleden vond er een overleg plaats met het bestuur van KHN Enkhuizen en de burgemeester. Er is gesproken over winterterrassen, de hoogte van precario, sluitingstijden terrassen naar 01.00 uur, drank- en horecawet en meer. Benieuwd wat er besproken is? Lees dan de notulen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Gouden eeuw pakt flink uit in Hoorn

06-03-2019
-

Jongeren in authentieke kostuums uit de zeventiende eeuw stonden op het podium van schouwburg Het Park. Hun spel, en later dans, vormden de opmaat van het themajaar ’Rembrandt en de Gouden Eeuw’, dat hier de officiële start beleefde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Zomeravond wandeling onder leiding van ervaren VVV gids

15-08-2019 - ENKHUIZEN - In ontspannen sfeer gezellig wandelen door de binnenstad van Enkhuizen en een boel leren over de historie en geschiedenis? Dat kan maandagavond 19 augustus weer. Onder leiding van een ervaren gids van VVV Enkhuizen wandelt u mee met de zomeravondwandeling langs havens en monumenten.  Met een kleine groep...

Enkhuizer vrij na verwarring over psychologisch onderzoek

14-08-2019 - ENKHUIZEN - De 31-jarige Abdellatif S. uit Enkhuizen, die wordt beschuldigd van mishandeling van meerdere personen en vernielingen in een café in Enkhuizen, komt vandaag op vrije voeten. De politierechter in Alkmaar besloot zijn strafzaak gisteren niet te behandelen, omdat er ondanks afspraken geen psychologisch onderzoek is gedaan naar de...

Repair café Enkhuizen verhuist naar de Baanbreker

13-08-2019 - ENKHUIZEN - Na de zomerstop, vanaf september, zal het Repair Cafe voortaan te vinden zijn in inloophuis de Baanbreker op de Driebanen 19. Heb je thuis een kapotte broek, stofzuiger, staafmixer, fiets of iets anders dat een tweede leven verdient? Kom dan naar het Repair Café en een van onze reparateurs zal zijn best doen je te helpen. De tijden blijven gelijk.