BBB Maastricht 9, 10 en 11 oktober 2023

Bezoek BBB Maastricht en maak kennis met meer dan 400 horecaleveranciers uit alle segmenten. Ontdek bovendien de laatste horecatrends, laat je inspireren en ontmoet horecavakgenoten. BBB verbindt, verrast en inspireert horecaprofessionals uit elk segment.

Van 9 t/m 11 oktober 2023 vindt BBB Maastricht plaats. Dé horecavakbeurs voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers- en professionals vol beleving, inspiratie en netwerkmogelijkheden. Op de beurs vind je dit jaar weer een goedgevuld programma met heerlijke proeverijen, culinaire battles, masterclasses en meer. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca-products & -services en laat je inspireren door vakgenoten.

Registreer voor gratis bezoek

Als horecaondernemer kun je helemaal gratis naar binnen. Meld jezelf aan via onderstaande link en ontvang de bevestigingsmail in je mailbox.

Registreer je nu

KHN op BBB Maastricht

Deze editie zijn wij natuurlijk ook aanwezig op BBB Maastricht (dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur). Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. Of je nu advies nodig hebt, meer wil weten over de ledenvoordelen of gewoon zin hebt om gezellig een kop koffie te drinken; je bent van harte welkom bij stand F300!

Een greep uit het programma

Op de beurs kun je ontzettend veel leuke en leerzame dingen doen. Bij de KHN-stand (F300) kun je onder andere het volgende doen:

Maandag 9 oktober

  • Ga in gesprek met leden van het Landelijk Bestuur
  • Rondetafeldiscussie over grensoverschrijdend zakendoen
  • Limburgse biertapwedstrijden
  • Borrel KHN-leden vanaf 16:30 uur

Dinsdag 10 oktober

  • Workshop Douane over het importeren van alcoholhoudende dranken en andere zaken

Woensdag 11 oktober

  • Generatiemanagement: hoe ga ik om met jonge medewerkers?
  • Studentenquiz

Ontdek bourgondisch Maastricht

Wil jij de beurs bezoeken en ben je ook benieuwd naar wat Maastricht allemaal te bieden heeft? Verleng jouw beursbezoek met een (of meerdere) overnachting(en) en ontdek, proef en ervaar nog meer van de stad aan de Maas. Via MECC Maastricht boek je een hotelkamer in de buurt tegen een extra voordelig tarief.

Meer informatie

Voor meer informatie over BBB Maastricht op www.bbbmaastricht.nl.