BBB Maastricht 11-13 oktober 2021

Bezoek BBB Maastricht en maak kennis met meer dan 400 horecaleveranciers uit alle segmenten. Ontdekt bovendien de laatste horecatrends, laat je inspireren en ontmoet horecavakgenoten. BBB verbindt, verrast en inspireert horecaprofessionals uit elk segment.

BBB Maastricht presenteert een vernieuwde beursvloer met nog meer beleving, inspiratie en netwerkmogelijkheden. Van Barista- en Bartender Battles tot een Pubstreet, een BBB Horeca Summit en compleet nieuw netwerkplein.

Registreer voor gratis bezoek

KHN nodigt al haar leden uit voor een gratis bezoek aan BBB Maastricht. Eind juli ontvangen alle KHN-leden een registratielink voor gratis bezoek in hun mailbox. Uitnodiging gemist? Mail naar info@khn.nl.

KHN op BBB Maastricht

Deze editie zal KHN ook weer aanwezig zijn op BBB Maastricht (dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur). Wel in een andere vorm dan je van ons gewend bent, we staan dit jaar met een kleinere stand op de beursvloer. Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. KHN Limburg nodigt je van harte uit om juist dat te doen. Wij ontvangen je graag in het KHN Café.

Coronaproof BBB Maastricht

BBB Maastricht treft alle noodzakelijke maatregelen om iedereen 'coronaproof' te kunnen ontvangen. Lees hier de meeste actuele update van het COVID19-protocol van BBB Maastricht.

Blijf overnachten!

Wil jij de beurs bezoeken en ben je ook benieuwd naar wat Maastricht allemaal te bieden heeft? Verleng jouw beursbezoek en ontdek, proef en ervaar nog meer van Maastricht door jouw bezoek uit te breiden met een (of meerdere) overnachting(en). Boek nu je hotel via https://www.bezoekmaastricht.nl/overnachten.

Meer informatie

Voor meer informatie over BBB Maastricht op www.bbbmaastricht.nl.