BBB Maastricht 10, 11 en 12 oktober 2022

Bezoek BBB Maastricht en maak kennis met meer dan 400 horecaleveranciers uit alle segmenten. Ontdekt bovendien de laatste horecatrends, laat je inspireren en ontmoet horecavakgenoten. BBB verbindt, verrast en inspireert horecaprofessionals uit elk segment.

Van 10 t/m 12 oktober vind BBB Maastricht weer plaats. De oudste horecavakbeurs van Nederland vol beleving, inspiratie en netwerkmogelijkheden. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren) chefs.

Registreer voor gratis bezoek

Als horecaondernemer kun je helemaal gratis naar binnen. Je moet je alleen even registreren.

Registreer je nu

KHN op BBB Maastricht

Deze editie zijn wij natuurlijk ook weer aanwezig op BBB Maastricht (dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur). Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. Ook onze dochteronderneming KHN Rekenwerk, hét administratiepakket voor en door horecaondernemers is hier aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Blijf overnachten!

Wil jij de beurs bezoeken en ben je ook benieuwd naar wat Maastricht allemaal te bieden heeft? Verleng jouw beursbezoek en ontdek, proef en ervaar nog meer van Maastricht door jouw bezoek uit te breiden met een (of meerdere) overnachting(en). Boek nu je hotel via https://www.bezoekmaastricht.nl/overnachten.

Meer informatie

Voor meer informatie over BBB Maastricht op www.bbbmaastricht.nl.