Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam.

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment.

Van 18 t/m 20 september 2023 vindt de 10e editie van het toonaangevende gastronomische platform Gastvrij Rotterdam plaats in vijf volle beurshallen van Rotterdam Ahoy.

Met een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten voor het midden- en hoogsegment ontdek je hier de laatste trends in de sector. Leden van KHN kunnen zich nu gratis registreren voor een toegangsbewijs. Bezoek ons in hal 4, stand 4.201.

Ontdek de 7 unieke paviljoens en het gevarieerde programma op Gastvrij Rotterdam

Naast honderden food en non-food exposanten op Gastvrij Rotterdam dit najaar, kun je je laten inspireren door zeven themapaviljoens en een bomvol programma op de beursvloer:

  • Het Vegan Taste Lab
  • Het duurzaamheidspaviljoen “Dit Smaakt Naar Meer!”
  • Cocktails & Beans voor barista’s en bartenders
  • Wine & Fine Food met een groot aanbod topwijnen en delicatessen
  • Het Craft Beer Center
  • De Start-Up Spots
  • De twee Wedstrijd Arena’s

Het programma wordt in de aanloop naar de beurs bekend gemaakt via deze link.

Lees hier meer over de paviljoenen en specials.

Ontmoet onze ledenvoordeelpartners

Op onze stand vind je weer een aantal ledenvoordeelpartners die je direct kunnen helpen met belangrijke onderwerpen. Denk aan KHN Verzekeringen, COMCAM (energie), HOC.nl (trainingen) en Kolibrie, Nedflex en Staffable (personeel, payroll en HRM).

Aanmelden

Als KHN-lid kun je gratis naar binnen bij Gastvrij Rotterdam. Registreer je voor een gratis toegangsbewijs via de speciale aanmeldlink die we je verstuurd hebben in de wekelijkse nieuwsupdates van 20 juni, 18 juli en 26 juli. Na afronding van jouw registratie, ontvang je een e-ticket met QR-code. Met dit e-ticket haal je tijdens het evenement eenvoudig jouw gepersonaliseerde badge op.

Zien we jou straks? Je ontmoet ons in hal 4, stand 4.201.

Gerelateerde evenementen