Afdeling Flevoland Oost

KHN afdelingsnieuws

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Lokaal horecanieuws in de media

Honderden vakantiehuisjes De Eemhof te koop

16-04-2019 - Center Parcs verkoopt in totaal 651 vakantiehuisjes op vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Daarvan worden 300 verkocht aan particuliere investeerders. De resterende 351 huisjes, de parkvoorzieningen en het hotel worden verkocht aan institutionele beleggers. De prijzen van de huisjes variëren van 179.000 tot 400.000 euro. In totaal moet de verkoop 160 miljoen euro opbrengen. Daarvan wordt 45 miljoen geïnvesteerd in een modernisering van de vakantiewoningen en de voorzieningen op De Eemhof.

Center Parcs zet bungalows De Eemhof bij Zeewolde in de verkoop

16-04-2019 - Center Parcs zet opnieuw vakantiehuisjes in de etalage. Ditmaal gaat het om bungalows op vakantiepark De Eemhof in Flevoland. De aankondiging volgt kort op de verkoop van Center Parcs in Zandvoort, dat op een paar woningen na is uitverkocht. Ongeveer 300 woningen van De Eemhof worden aan particuliere beleggers verkocht. De overige 351 vakantiewoningen, de parkvoorzieningen en het hotel worden verhandeld aan institutionele beleggers. De totale verkoopwaarde bedraagt 160 miljoen euro.

Hanzeweg drie weken dicht, omrijden dus

12-04-2019 - De Hanzeweg, een belangrijke schakel tussen het nieuwe en oude land, gaat drie weken dicht voor groot onderhoud. Dat betekent omrijden.  De weg is gesloten van maandag 20 april tot vrijdag 17 mei, tussen de Biddingringweg bij Dronten en restaurant Roggebot-House. De rotonde met de Biddingringweg blijft open, net als de rotonde met de Drontermeerdijk. Verkeersregelaar zien erop toe dat de parallelweg niet wordt gebruikt als sluiproute.