Afdeling Gorinchem

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Serie: B&B's in rivierenland: B&B Spoor1880 Hardinxveld-Giessendam

15-08-2019 - H'VELD-G'DAM Overnachten in B&B's wordt steeds populairder. Logisch, want het is een heerlijke manier om een streek maar ook de bewoners op een ontspannen manier te leren kennen. Ook in onze regio zitten echte pareltjes, maar je moet ze net weten te vinden. Wij selecteerden er zes voor u. Dwars door de straat liep hij, de eerste echte Betuwelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen die in 1880 gebouwd werd.

Aanschuiven bij de vierde editie van de Stadstafel Gorinchem

13-08-2019 - Zet je bord, glas én bestek alvast maar klaar. Woensdag 11 september is het weer aanschuiven bij de vierde editie van De Stadstafel in Gorinchem. Anika van der Kevie en Susan Schuddeboom, verantwoordelijk voor de organisatie, zetten hun Stadstafel voor de tweede keer op rij neer op het Melkpad. Samen met de ondernemers van restaurant Metropole, wijnlokaal La Caponnière en Olala Chocola serveren ze een driegangendiner. De eerste twee edities waren op de Langendijk.