Afdeling Haarlemmermeer

KHN afdelingsnieuws

Deelname enquête actualisatiebeleid commerciële voorzieningen Gemeente Haarlemmermeer

16-04-2019
-

Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid commerciële voorzieningen (detailhandel, horeca en commerciële dienstverlening). Hiermee blijft Haarlemmermeer inzetten op aantrekkelijke centra op versterking van onder andere horeca en detailhandel.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

NH Amsterdam Schiphol Airport winnaar Nationale Meeting Award 2019 Categorie Extra Extra Large

09-04-2019
-

Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekend!

Ernstige verkeershinder A10, A4 en beperkingen tussen spoor Rai en Schiphol vanaf 10 mei

08-04-2019
-

Wellicht heeft deze verkeershinder gevolgen voor de bereikbaarheid van jouw bedrijf voor gasten en werknemers. Communiceer tijdig over hoe je in deze periode het best bereikbaar bent.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Save the date: Uitnodiging lunchbijeenkomst toekomst van luchtvaart Schiphol op 10 juli 2019

28-03-2019
-

Op 10 juli 2019 zijn de leden van de ondernemersverenigingen van 12.00 tot 13.00 uur welkom voor een lunchbijeenkomst bij Schiphol. President directeur Dick Benschop en een vertegenwoordiger van KLM nemen ons mee in hun toekomstplannen.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

KHN Amsterdam accepteert geen nieuwe verhoging toeristenbelasting

19-02-2019
-

Wethouder Kock van Financiën bereidt plannen voor om invulling te geven aan het coalitieakkoord om via toeristen vanaf 2020 105 miljoen extra inkomsten op te halen. Dit is boven op de huidige 86,7 (opbrengsten 2018). In totaal dus 191 miljoen.

Lokaal horecanieuws in de media

Accommodatienieuws - april 2019 (2)

17-04-2019 - Samenwerking Van der Valk en Amber - 4 Vergaderhamers voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten - Eerste leonardo hotel opent in Nederland - Hilton Schiphol nieuwe partner van Event Park Amsterdam - Figi renoveert al haar 97 hotelkamers - Beekse Bergen opent vernieuwde Serengeti Lounge Samenwerking Van der Valk en Amber Alle Van der Valk gasten kunnen sinds kort gebruikmaken van een nieuwe vorm van duurzame mobiliteit.

Deelname enquête actualisatiebeleid commerciële voorzieningen Gemeente Haarlemmermeer

16-04-2019 - Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid commerciële voorzieningen (detailhandel, horeca en commerciële dienstverlening). Hiermee blijft Haarlemmermeer inzetten op aantrekkelijke centra op versterking van onder andere horeca en detailhandel. Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid voor commerciële voorzieningen (detailhandel, horeca en commerciële dienstverlening).

Leonardo Royal Hotel Amsterdam opent haar 490 kamers en 11 meeting- en eventzalen

16-04-2019 - 16-04-2019 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - 18 verdiepingen, 490 kamers, 11 vergaderzalen waaronder een balzaal van 900m2 met uitzicht over het water. Now we're talking! Op maandag 15 april opende het Leonardo Royal Hotel Amsterdam haar deuren. Gelegen aan metrostation Overamstel is de ligging uiterst centraal, met een goede verbinding naar de RAI, de Zuidas, het centrum en Schiphol. Het nieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam met 1.