Afdeling Haarlemmermeer

KHN afdelingsnieuws

Uitnodiging Inspiratietour naar Haarlem met boottour op 1 juli

19-06-2019
-

Graag nodigt het bestuur van KHN Haarlemmermeer jullie uit voor de KHN-inspiratietour ‘Haarlem met Boottour’ op maandag 1 juli 2019. Dat Haarlem mooie horecaconcepten huisvest, weten we al langer, laten we er daarom gewoon gaan kijken. We maken er dan natuurlijk meteen een mooie dag van!

Inloopdag beleid commerciële voorzieningen Haarlemmermeer op 1 juli

17-06-2019
-

Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid voor commerciële voorzieningen (detailhandel, horeca, motorbrandstofverkooppunten en commerciële dienstverlening). Deze commerciële voorzieningen maken de kernen en wijken van Haarlemmermeer aantrekkelijk en zijn belangrijk voor de werkgelegenheid.

Presentatie werkconferentie actualisatie beleid aanbod horeca, winkels en diensten

29-05-2019
-

Woensdag 22 mei vond een bijeenkomst plaats om te praten over de toekomst van het aanbod winkels, horeca en diensten in Haarlemmermeer.

KHN Amsterdam voorziet geen enkel probleem om zowel Eurovisie Songfestival en F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren

21-05-2019
-

Via diverse kanalen krijgen wij opmerkingen en vragen of er wel voldoende hotelkamers zijn om zowel het Eurovisie Songfestival en de F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren. KHN Amsterdam is van mening dat dat geen enkel propleem is. De partijen die dit in twijfel trekken hebben geen idee van de bestaande capaciteiten, voorzieningen en infrastructuur t.o.v. de andere steden, zoals Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

Korte samenvatting van de algemene ledenvergadering van KHN Haarlemmermeer, gehouden op 14 mei 2019 bij De Zoete Inval

15-05-2019
-

We waren te gast Hotel, Restaurant, Bowling De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183 in Haarlemmerliede. Door het opgaan van de gemeente Haarlemmerliede c.a. valt De Zoete Inval nu onder KHN Haarlemmermeer, reden om eens een kijkje te nemen in dit mooie bedrijf van de familie Wempe.

Uitnodiging Werksessie 22 mei: hoe ziet de toekomst van detailhandel, horeca en dienstverlening in Haarlemmermeer eruit?

13-05-2019
-

Ondernemers in stadscentrum Hoofddorp, waar liggen onze kansen? Wat met de Factory Outlet Sugarcity? Meepraten over dit beleid voor commerciële voorzieningen? Kom naar de werksessie op woensdag 22 mei van 19.00- 22.00 uur in het Raadhuis te Hoofddorp.

Terugkoppeling Haarlemmermeers Hoteloverleg 1 mei 2019 Ramada Amsterdam Airport Schiphol in Badhoevedorp

07-05-2019
-

Het Haarlemmermeers hoteloverleg op 1 mei jl. was goed bezocht en we hebben onze kennis kunnen vergroten door onder andere de aanwezige sprekers.

Korte samenvatting bestuursvergadering KHN Haarlemmermeer 2 mei 2019

02-05-2019
-

Op dinsdag 2 mei was er een bestuursvergadering van KHN Haarlemmermeer, gehouden in Grand Café De Bulls in Nieuw-Vennep. Wat kwam er zoal ter sprake?

Uitnodiging bedrijfsbezoek De Zoete Inval en horecavergadering (ALV KHN Haarlemmermeer) 14 mei 2019

30-04-2019
-

Ondernemers ontmoeten elkaar! Ontspannen met elkaar allerlei zaken bespreken onder het genot van een hapje en een drankje in De Zoete Inval, dat spreekt je als ondernemer toch wel aan?

Deelname enquête actualisatiebeleid commerciële voorzieningen Gemeente Haarlemmermeer

16-04-2019
-

Gemeente Haarlemmermeer actualiseert het beleid commerciële voorzieningen (detailhandel, horeca en commerciële dienstverlening). Hiermee blijft Haarlemmermeer inzetten op aantrekkelijke centra op versterking van onder andere horeca en detailhandel.

Lokaal horecanieuws in de media

Winterland Hoofddorp is er weer!

19-06-2019 - HOOFDDORP Schaatsen. Een speciaal kindertreintje. Horeca en de IJshockeycup. Het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp is opnieuw het decor voor Winterland Hoofddorp. Vrijdag 6 november is Winterland Hoofddorp officieel geopend. Het is alweer de vierde editie van Winterland Hoofddorp, er tot zondag 3 januari 2016 worden geschaatst. Hij weet het nog goed, Freddy Scheffer, dit jaar opnieuw de woordvoerder van de Duursma Groep die Winterland naar Hoofddorp brengt.

Ontbijten met een cheque voor LINDA foundation

19-06-2019 - HOOFDDORP De dag start je goed met een gezond ontbijt. Dat wordt al jaren gepromoot en dan met name via het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Weterings gaf woensdagochtend het goede voorbeeld door met leerlingen van de Albert Schweitzerschool te ontbijten in het restaurant in het raadhuis. En er was een cheque voor de LINDA foundation.

Uitnodiging Inspiratietour naar Haarlem met boottour op 1 juli

19-06-2019 - Graag nodigt het bestuur van KHN Haarlemmermeer jullie uit voor de KHN-inspiratietour 'Haarlem met Boottour' op maandag 1 juli 2019. Dat Haarlem mooie horecaconcepten huisvest, weten we al langer, laten we er daarom gewoon gaan kijken. We maken er dan natuurlijk meteen een mooie dag van! Graag nodigt het bestuur van KHN Haarlemmermeer jullie uit voor de KHN-inspiratietour 'Haarlem met Boottour' op maandag 1 juli 2019.