Afdeling Haarlemmermeer

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Herhalingstraining EHBDD voor KHN Amsterdam, KHN Amstelland, KHN Haarlemmermeer en KHN Haarlem

30-07-2019
-

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een opfristraining EHBDD aan. Heb je eerder een EHBDD training gevolgd en wil je opnieuw worden gecertificeerd? Dan is deze herhalingstraining een goede keuze.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Korte samenvatting van de bestuursvergadering van KHN Haarlemmermeer 1 juli 2019

05-07-2019
-

Op maandag 1 juli was er een bestuursvergadering van KHN Haarlemmermeer, gehouden in Vooges Centraal, Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem.

Horeca Haarlemmermeer bezoekt horeca in authentiek Haarlem

03-07-2019
-

Op maandag 1 juli vond een horeca-inspiratietour plaats met horeca Haarlemmermeer naar het authentieke Haarlem, hele mooie bijzondere bedrijven werden bezocht net buiten de grachtenring van Haarlem.

UITNODIGING Masterclass cybercrime voor ondernemers op 9 juli in Nieuw-Vennep

26-06-2019
-

Hoe weerbaar is jouw organisatie? Bedrijven die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker, je leest er vrijwel dagelijks over. Om dit te voorkomen zijn bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Het Regionaal Platform Criminaliteits-beheersing organiseert om die reden gratis masterclasses in heel Noord-Holland.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Presentatie werkconferentie actualisatie beleid aanbod horeca, winkels en diensten

29-05-2019
-

Woensdag 22 mei vond een bijeenkomst plaats om te praten over de toekomst van het aanbod winkels, horeca en diensten in Haarlemmermeer.

KHN Amsterdam voorziet geen enkel probleem om zowel Eurovisie Songfestival en F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren

21-05-2019
-

Via diverse kanalen krijgen wij opmerkingen en vragen of er wel voldoende hotelkamers zijn om zowel het Eurovisie Songfestival en de F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren. KHN Amsterdam is van mening dat dat geen enkel propleem is. De partijen die dit in twijfel trekken hebben geen idee van de bestaande capaciteiten, voorzieningen en infrastructuur t.o.v. de andere steden, zoals Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

Korte samenvatting van de algemene ledenvergadering van KHN Haarlemmermeer, gehouden op 14 mei 2019 bij De Zoete Inval

15-05-2019
-

We waren te gast Hotel, Restaurant, Bowling De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183 in Haarlemmerliede. Door het opgaan van de gemeente Haarlemmerliede c.a. valt De Zoete Inval nu onder KHN Haarlemmermeer, reden om eens een kijkje te nemen in dit mooie bedrijf van de familie Wempe.

Lokaal horecanieuws in de media

Malafide valetparking op Schiphol: 'Ze dumpen je auto in een woonwijk'

16-08-2019 - Een bord van Schiphol parking roept op tot het parkeren van auto's op het terrein van Schiphol. Beeld Marco OkhuizenValetparking beperkte zich ooit tot vijfsterrenhotels en chique restaurants, waar personeel in uniform je Bentley veilig parkeerde. De officiële valetparkingdienst van Schiphol is nog steeds niet voor iedereen: een weekje parkeren kost 365 euro.Het kan ook voor veel minder, voor nog geen 60 euro.

Bijzondere Bluesdag in Nieuw-Vennep

14-08-2019 - NIEUW-VENNEPde Dutch Blues Foundation houdt zondag 6 oktober in Hotel de Rustende Jager de Bluesdag 2019. De Bluesdag, gepresenteerd door Rob van Elst, is een samenvoeging van de twee evenementen, Dutch Blues Awards en Dutch Blues Challenge. DUTCH BLUES AWARDS De jaarlijkse uitreiking van de Dutch Blues Awards is een begrip in de Nederlandse blueswereld. Inmiddels heeft de Dutch Blues Foundation zowel de procedure als de categorieën waarin de awards worden uitgereikt aangepast.

Go, Dutch Hotel Cities!

13-08-2019 - De Dutch Hotel City Index heeft dit jaar weer Amsterdam als de verrassende nummer één. Niet spannend? Nee, nu nog niet. Maar voor hoe lang nog? Amsterdam doet z'n stinkende best om van die pole position af te komen. Geen 'I Amsterdam', wordt het 'Hi Lemmermeer'? De groei gaat nog lekker door in Amsterdam, en andere steden zullen natuurlijk nooit in de buurt komen, al is het maar door het enorme onderscheid in aantal kamers. 33.000 kamers in Amsterdam, 7.000 in Haarlemmermeer, 6.