Afdeling Heerenveen

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Update bestuursvergadering KHN Heerenveen

02-07-2019
-

Op maandag 17 juni jl. is er een bestuursvergadering geweest van KHN Heerenveen. Graag informeren wij je over de actuele en besproken zaken.

Regiovergadering KHN Friesland op 14 mei jl.

22-05-2019
-

Op 14 mei jl. zijn de gemeentebestuurders in vergadering bijeen geweest in hotel Jans te Rijs. Het regiobestuur informeert je graag over het besprokene.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Heerenveen 13 mei 2019

17-05-2019
-

Het bestuur van KHN Heerenveen wil de leden graag informeren over wat er allemaal speelt en besproken wordt in de bestuursvergaderingen. Daarom is besloten om na elke bestuursvergadering een kort berichtje te plaatsen. De eerstvolgende vergadering is op maandag 17 juni, om 9.30 uur in De Koningshof.

Frysk op 'e kaart

08-05-2019
-

Undernimme yn in ûnderskiedende regio mei in sterke eigen identiteit en klanten dy’t neist it Nederlânsk likegoed de Fryske taal brûke. In oantal ûndernimmers yn Fryslân dogge der al har foardiel mei. Sy brûke harren Fryske identiteit as middel om minsken oan harren te binen en harren netwurk te fergrutsjen.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Supporters St. Pauli zorgen voor ongeregeldheden in Heerenveen

20-07-2019 - Aanhangers van de Duitse voetbalclub St. Pauli hebben zaterdagmiddag in Heerenveen voor ongeregeldheden gezorgd. Tegen de afspraken in trokken zij door het centrum, op zoek naar supporters van sc Heerenveen. De ongeregeldheden ontstonden aan de Nieuwstraat en Nieuwburen. Volgens de politie is er geweld gebruikt. Zo is een terras van een snackbar in de straat compleet vernield. De afspraak was dat bussen de supporters pas bij het Abe Lenstra Stadion zouden afzetten.

Onvoorwaardelijke cel in fraudezaak Bodewes

19-07-2019 - De 68-jarige hoofdverdachte uit Assen kreeg gisteren van de rechtbank in Zwolle twaalf maanden gevangenisstraf opgelegd. Een andere verdachte, een 33-jarige financiële dienstverlener uit Heerenveen, huurde een privédetective in om zijn onschuld te bewijzen. Hij krijgt echter een celstraf van zes maanden, evenals de 61-jarige Burgummer die de rekening van zijn cafetaria in Leeuwarden beschikbaar stelde.Vaak krijgen…

Eerste Fryske Nozems toertocht van start bij restaurant Spoorzicht

15-07-2019 - HEERENVEEN - Bij restaurant "Spoorzicht" aan de Parallelweg vond zondagochtend  de start plaats van de eerste Fryske Nozems toertocht. Na een openingswoord door de organisatie ging de de toertocht van start. De weersomstandigheden waren prima voor een tocht op de brommer. De deelnemers werden door het publiek uitgezwaaid.