Afdeling Heerenveen

KHN afdelingsnieuws

Samenvatting bestuursvergadering KHN Heerenveen 13 mei 2019

17-05-2019
-

Het bestuur van KHN Heerenveen wil de leden graag informeren over wat er allemaal speelt en besproken wordt in de bestuursvergaderingen. Daarom is besloten om na elke bestuursvergadering een kort berichtje te plaatsen. De eerstvolgende vergadering is op maandag 17 juni, om 9.30 uur in De Koningshof.

Frysk op 'e kaart

08-05-2019
-

Undernimme yn in ûnderskiedende regio mei in sterke eigen identiteit en klanten dy’t neist it Nederlânsk likegoed de Fryske taal brûke. In oantal ûndernimmers yn Fryslân dogge der al har foardiel mei. Sy brûke harren Fryske identiteit as middel om minsken oan harren te binen en harren netwurk te fergrutsjen.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

25-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Sport Noord Café #15: Peter van der Meeren over de 'razziawedstrijd' in Sneek en de herdenkingswedstrijd, 75 jaar later

20-05-2019 - Michel Vlap sluit dinsdagavond zijn voetbalseizoen af met een bijzondere wedstrijd. De topscorer van SC Heerenveen doet mee in een herdenkingsduel dat stilstaat bij een razzia die de Duitse bezetter tijdens de Tweede Wereldoorlog op 21 mei 1944 hield. Een team met voetballers uit het Noorden trof toen een team uit het Westen in Sneek. In die ploegen stonden destijds Abe Lenstra en Kick Smit opgesteld, Nederlands beste voetballers in de jaren '40 en '50.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Heerenveen 13 mei 2019

20-05-2019 - Het bestuur van KHN Heerenveen wil de leden graag informeren over wat er allemaal speelt en besproken wordt in de bestuursvergaderingen. Daarom is besloten om na elke bestuursvergadering een kort berichtje te plaatsen. De eerstvolgende vergadering is op maandag 17 juni, om 9.30 uur in De Koningshof. Het bestuur van KHN Heerenveen wil de leden graag informeren over wat er allemaal speelt en besproken wordt in de bestuursvergaderingen.

Zondagmiddag 4de Acoustic Music Sunday bij Cafe Bleeker

16-05-2019 - HEERENVEEN - Zondagmiddag 19 mei is het weer zo ver. De 4de Acoustic Music Sunday bij Cafe Bleeker aan de Oude Koemarkt in Heerenveen. Een muzikale middag georganiseerd door de Heerenveense muzikant Henk Kuyper.