Afdeling Heusden

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 21 mei in Roosendaal

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Smakelijke en gezellige ALV KHN Heusden bij Robèrt van Beckhoven

20-02-2019
-

De Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt en zijn team: een plek van het goede leven! Hoewel onze reden om hier te zijn de ALV was, is er natuurlijk meteen geproefd van de heerlijke keuken.

Lokaal horecanieuws in de media

Het is eens een ander bijbaantje: 'instareporter' bij Heusden

17-04-2019 - VLIJMEN - Een bijbaantje bij de gemeente Heusden? Het kan. Als 'insta-reporter'. Rijk word je er niet van, maar Heusden betaalt wel ietsje meer dan zou hoeven. Een krantenwijk, vakken vullen, oppassen, afwassen in de horeca. Allemaal prima manieren voor jongeren om wat bij te...

Reünie In Dulci Jubilo uit Heusden

13-04-2019 - Op zondag 5 mei wordt er een reünie gehouden van voormalig gemengd koor In Dulci Jubilo uit Heusden, dat in 1961 werd opgericht door Jan Verberne en Wim Boerekamp. De reünie begint om 10.30 uur in de H. Antonius van Paduakerk en hierna om 12.00 uur in café Vorstermans op het Vorstermansplein. Aanmelden voor deze reünie kan via e-mail w.boerenkamp2@upcmail.nl.