Afdeling Heusden

KHN afdelingsnieuws

Doe eens gek! Bedank je personeel en ga met ze naar de PIMP Theatershow

18-07-2019
-

Op 30 september komt de PIMP Theatershow naar Den Bosch. Het is een avond met veel lachen, inspiratie en geprikkeld worden over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Smakelijke en gezellige ALV KHN Heusden bij Robèrt van Beckhoven

20-02-2019
-

De Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt en zijn team: een plek van het goede leven! Hoewel onze reden om hier te zijn de ALV was, is er natuurlijk meteen geproefd van de heerlijke keuken.

Lokaal horecanieuws in de media

Café Brein: 'Ben ik veranderd dan?'

18-08-2019 - Heusdense verenigingen hielden op vrijdag 16 augustus voor de vijfde keer Heuze Olympics, een leuk jeugdevenement vol sport, spel en avontuur op en rond tennispark De Meijvink. De organiserende verenigingen waren SV ONDO, TV De Meijvink, TWC 't Ventieleke, OKG, Jong Nederland en ODC. De verenigingen bundelden daarmee hun krachten en zetten vol in op het creëren van een sportieve en gezonde leefomgeving in Heusden voor kinderen tot 16 jaar.

De stad van... Bertie van den Heuvel: 'Zelfs in China dragen wij Den Bosch uit'

17-08-2019 - DE STAD VAN...DEN BOSCH - Bertie van den Heuvel is voorzitter van De Kikvorschen. ,,Ik heb twintig jaar in Heusden gewoond en twintig jaar heimwee gehad." Jarry Popelier 17-08-19, 16:11 Bron: BD Delen per e-mail Sluit Verheugd laat Bertie van den Heuvel (71) de plek zien waar De Kikvorschen sinds een jaar zetelt, in de Jacob van Maerlantstraat. Het museum, café en repetitieruimte, het is allemaal veel groter dan in de Torenstraat.

Antoniusschool Heusden 100 jaar

16-08-2019 - De gezamenlijke KBO-kringen van Deurne, Asten en Someren hielden op donderdag 15 augustus, ter gelegenheid van Maria ten Hemelopneming, een bedevaart in Ommel. Voorganger in de kerk van Onze Lieve Vrouw Praesentatie was aalmoezenier Wim Kalb van KBO-Brabant, samen met kapelaan Harold van Overbeek.  De bedevaart werd afgesloten in café De Pelgrim.