Afdeling Heusden

KHN afdelingsnieuws

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 25 juni in Hilvarenbeek

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Smakelijke en gezellige ALV KHN Heusden bij Robèrt van Beckhoven

20-02-2019
-

De Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt en zijn team: een plek van het goede leven! Hoewel onze reden om hier te zijn de ALV was, is er natuurlijk meteen geproefd van de heerlijke keuken.

Brand. Het kan ook jou overkomen

12-02-2019
-

Je moet er niet aan denken, het zal je maar overkomen: brand in je bar of restaurant. De schade na een brand is vaak enorm. “Je denkt dat je de zaken goed geregeld hebt, maar … is dat ook zo?”

Lokaal horecanieuws in de media

Dialoogsessie Kinderraad Prodas met basisschool Vo...

19-06-2019 - Van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 juni was het kermis in Heusden. Het prachtige weer werkte mee. Vooral door de actieve horeca rondom het Vorstermansplein was er veel volk op de been.

Op 'Bourgondisch Heusden'worden diverse prijzen uitgereikt

19-06-2019 - Op zaterdagmiddag 22 juni maakt burgemeester Willemijn van Hees, tijdens het historisch en gastronomisch evenement Bourgondisch Heusden, meerdere prijswinnaars bekend! Zo horen we wie de Droom van 2018 had in Heusden en welke sporter goud wint in de categorie Doener van 2018. Daarnaast maken we ook bekend wie er vandoor gaat met de 'Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs'. Vanaf 15.

Stamcafé van Michael van Gerwen Den Braai in Vlijmen failliet, of toch niet

19-06-2019 - VLIJMEN - Stamgasten van Café Den Braai in Vlijmen hoeven zich geen zorgen te maken. Café Den Braai bv in Vlijmen werd dinsdag failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Maar wie er een pilsje wil gaan drinken kan er gewoon terecht. De bv Café Den Braai is failliet, maar dat geldt niet voor het café, zegt curator Maurice Winkels. ,,Het café is per 1 januari overgenomen door een andere onderneming."  Hoe dat precies zit, weet de curator nog niet.