Afdeling Hilversum e.o.

KHN afdelingsnieuws

Exclusieve Masterclass Plassenkreeft KHN Hilversum e.o.

15-04-2019
-

Graag nodigen wij je uit voor een Masterclass voor de regionale horeca in de Oostelijke Vechtplassen.

Verslag extra horeca overleg 27 maart 2019 in Hilversum

28-03-2019
-

Afgelopen woensdag, 27 maart, zijn verschillende horecaondernemers uit Hilversum bijeen gekomen om te praten over het voorstel horecaverordening vervanging terrassenbeleid en de eventueel te starten pilot met bureau Objectief inzake NIX18.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Verslag Ambtelijk Horeca Overleg 19 februari 2019

20-02-2019
-

Op 19 februari 2019 heeft er een Ambtelijk Horeca Overleg plaatsgevonden tussen bestuur KHN Hilversum en de gemeente Hilversum en Politie.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

De plannen voor 2019 van KHN Hilversum

13-12-2018
-

Afgelopen jaar heeft er twee keer een overleg plaatsgevonden met de burgemeester en twee ambtelijke overleggen. Onderwerpen die op de agenda stonden waren het terrassenbeleid, glaswerk tijdens evenementen, de toename van horeca in het centrum, het fietsbeleid en de nalevingscontrole door mysteryshoppers inzake NIX18. Inmiddels is bij de gemeente een nieuwe horeca-adviseur gestart, Marlise van Aerde, waarmee wij korte lijnen hebben.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Beschuit met muisjes in de Slijkstraat

18-04-2019 - WEESP - Roze en blauwe ballonnen bij ijssalon Nelis. Nee, een kindje is hier niet geboren, maar de 'wagenparkfamilie' van de ijssalon is uitgebreid met een ijsbakfiets, een elektrische deze keer.

Nieuwe show Studio 21: Madame Jeanette

18-04-2019 - Studio 21 huisvest vanaf eind september een nieuw restaurant genaamd 'Madame Jeanette'. Hiermee komt er een opvolger van de onlangs gestopte Dinnershow Pandora. Madame Jeanette zegt de traditionele dinnershow vaarwel en brengt bezoekers een gloednieuwe ervaring in belevend eten. De show is een coproductie van Tribe Company, TWOFIFTYK en Oseven, die sinds juli 2018 exploitant is van de bekende Hilversumse eventlocatie.

Eindelijk goed nieuws voor door brand verwoest Hilversums restaurant Sijgje

17-04-2019 - Wekenlang hebben ze er slapeloze nachten van gehad: een half jaar nadat Proeflokaal Sijgje de deuren opende brandde het Hilversumse restaurant eind maart bijna volledig af. De bedrijfsleidster Nadia Franke, die boven het pand woonde, kon dankzij de brandweer ternauwernood aan de dood ontsnappen.