Afdeling Hilversum e.o.

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Vinden & binden; zo doe je dat op de arbeidsmarkt

16-07-2019
-

Hierbij ontvang je een uitnodiging van het UWV voor het congres Vinden & binden; zo doe je dat op de arbeidsmarkt op donderdag 19 september in Spant!

Betere naleving NIX18: KHN Hilversum en gemeente slaan handen ineen

03-07-2019
-

Een pilot met mystery visits moet horecaondernemers stimuleren om geen alcohol te schenken aan jongeren tot 18 jaar.

Edwin Spitsbaard benoemd tot Lid van verdienste van KHN Hilversum e.o.

27-06-2019
-

Woensdag 26 juni was de laatste dag van Edwin Spitsbaard als voorzitter van KHN Hilversum e.o. De afdeling heeft hem benoemd tot Lid van Verdienste van de afdeling.

Verslag extra horeca overleg 27 maart 2019 in Hilversum

28-03-2019
-

Afgelopen woensdag, 27 maart, zijn verschillende horecaondernemers uit Hilversum bijeen gekomen om te praten over het voorstel horecaverordening vervanging terrassenbeleid en de eventueel te starten pilot met bureau Objectief inzake NIX18.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Brasserie Mans op de Gijsbrecht dinsdag al open, 'uiteindelijk een tournedos in plaats van een biefstuk'

19-08-2019 - Op 1 augustus kreeg hij de sleutel en nu, nog geen drie weken later, is Brasserie Mans al klaar voor de eerste klanten. Dinsdag gaat de zaak van Mans Schiffers (42) open. De Hilversummer werkt al vanaf zijn vijftiende in de horeca. De Kerkbrinck en Het Hof van Holland langer geleden, later in onder meer 't Spiehuis in Soes en Da Bruno in Blaricum. Ook werkte hij negen ...

Politie: geen explosief in koffer bij kerk

18-08-2019 - "De Sint-Vituskerk in het centrum van Hilversum is zondagmorgen rond 10.30 uur ontruimd nadat er een 'verdacht pakketje' was aangetroffen. Uiteindelijk concludeerde de politie na onderzoek dat er geen explosief in zat.",:"Het zou gaan om een zwarte koffer die voor de kerk ligt, zo is te zien op foto's. In de loop van de ochtend is de afzetting op de Emmastraat vergroot. Zo is een hotel tegenover de kerk ook ontruimd.

Onderzoek naar verdachte koffer bij kerk in Hilversum

18-08-2019 - De politie doet sinds zondagmorgen onderzoek naar een verdacht pakketje in de Emmastraat in Hilversum. Op een foto is te zien dat het om een zwarte koffer op het terrein van de Sint Vituskerk gaat. De wijde omgeving is afgezet. Volgens een politiewoordvoerder komen explosieven-verkenners ter plaatse. De Sint Vituskerk, waar om 11.00 uur een mis zou plaatsvinden, is dicht. Mogelijk is ook het nabijgelegen Hotel Gooiland ontruimd, maar dat kon de woordvoerder niet bevestigen.