Afdeling Hollands Kroon zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

KHN: Voorstel verhoging toeristenbelasting Amsterdam te gek voor woorden

15-05-2017
-

De Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho (D66) wil dat de toeristenbelasting in de stad drastisch omhoog gaat naar 15% (nu 5%) van elke overnachting. KHN vindt deze verhoging van de toeristenbelasting te gek voor woorden.

Lokaal horecanieuws in de media

Dirken hebben elkaar weer gevonden (video)

18-08-2019 - DEN OEVER - Het lijkt er op dat diegene met de naam Dirk niet buiten elkaar kunnen want elk jaar komen zij in café Tante Pietje weer bij elkaar. Waarom zij eigenlijk bij elkaar komen is ook niet helemaal duidelijk. Maar één ding is zeker ' het is altijd bar gezellig'. Er is eigenlijk niemand die wat organiseert maar men weet dat een week voor de Flora-en Visserijdagen in Den Oever het Dirkendag is en dat iedereen die de naam Dirk heeft meegekregen zich mag vervoegen in het feestgedruis.

Dirk-Jan wel, maar Jan-Dirk niet welkom op Dirkendag: "Er zijn grenzen"

17-08-2019 - Dirken dirken zich nauwelijks op voor de jaarlijkse Dirkendag. Oké, er zijn uitzonderingen, want ook Dirkjes waren vandaag van harte welkom in café Tante Pietje in Den Oever.

Alle Dirken verzamelen!

17-08-2019 - Vandaag, 17 augustus, is het Dirkendag, een jaarlijks terugkerend verschijnsel in café Tantje Pietje in Den Oever. Alleen Dirken, Dirkjes en Dirk-Jannen (Jan-Dirken dan weer niet) zijn welkom in het bruine café, dat binnen afzienbare tijd verandert in een uitpuilende kroeg vol vrolijke Dirken die zich tegoed doen aan bier en haring. Het vermaarde feest wordt volgens de organisatie - de 'Dirkteur' - al meer dan dertig jaar 'niet georganiseerd'.