Aanmelden Pers Horecava 2023

Leuk dat je naar de Horecava komt! Via de link hieronder kun jij je aanmelden voor de KHN persconferentie. Op de website van Horecava kun je vervolgens het registratieformulier voor pers invullen.

Aanmeldingsformulier Pers Horecava 2023

Met een geldige registratie kun je bij aanvang van de Horecava een persbadge ophalen in de perskamer. De perskamer vind je bij ingang K – 1e etage (Europacomplex). De perskamer biedt jouw een rustige plek op een hectische Horecava. Daar zijn werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet. En je kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en je kunt hier terecht met al joue vragen. Waardevolle apparatuur kun je in bewaring geven bij de gastvrouw. De perskamer is van 9 t/m12 januari 2023 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Wil je je aanmelden voor Horecava, of heb je een andere vraag over de persfaciliteiten? Klik dan hier om naar de digitale perskamer van Horecava te gaan. Hier vind je ook alle persberichten, al het beeldmateriaal en het logo van Horecava.

Wij kijken uit naar jouw komst!

Vragen

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

Broadcast Broadcasting Camcorder 66134 2

Perskit

De Horecavaca perskit bevat alle benodigdheden voor de pers op een rijtje.

Lees meer