Afdeling Horst aan de Maas

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuw hotel met 130 kamers gepland in Sevenum

19-06-2019 - In Sevenum, Limburg, komt een hotel met 130 kamers en vergaderaccommodatie. De bouw start eind dit jaar, oplevering is gepland voor medio 2020. De initiatiefnemers en grondeigenaren Ron en Marcel Traarbach hebben met Hendrikx Hospitality Group een overeenkomst getekend voor een nieuw te realiseren hotel met 130 kamers en een vergaderaccommodatie. Daarnaast zal op de locatie aan de Midden Peelweg een casino, wellness en leisuredome door de ontwikkelaar worden gerealiseerd.

Opbrengst WUNSCHfest vervult 'wins vur iddere mins'

18-06-2019 - Met het WUNSCHfest op zondag 18 augustus willen enkele inwoners van Grubbenvorst wensen in vervulling laten gaan met de 'wins vur iddere mins'. Locatie van het festival in een Oktoberfest decor is de Venloseweg, naast café-restaurant Beej Toën (De Vonkel).

Schop gaat voor hotel Heerlijkheid Sevenum dit najaar de grond in

14-06-2019 - De eerste schop voor hotel Heerlijkheid, dat pal naast de snelweg A67 ter hoogte van restaurant De Turfhoeve moet verrijzen, gaat dit najaar de grond in. Dat meldt initiatiefnemer Roel Roelofs.