Stap binnen in de bruisende wereld van de Nederlandse horeca, waar passie, gastvrijheid en innovatie samenkomen. Al meer dan 135 jaar behartigen wij de belangen van gepassioneerde horecaondernemers in Nederland en streven we naar de beste gastvrijheid. Namens 18.000 horecabedrijven met in totaal meer dan 500.000 medewerkers maken wij ons hard voor een gunstig ondernemersklimaat en een toekomstbestendige horecabranche.

Met toewijding vertegenwoordigen we jouw belangen op elk niveau: lokaal, regionaal, nationaal en zelfs in Europa. We scheppen ruimte voor jouw ondernemersambities door regeldruk te verminderen en ondernemerschap te bevorderen. Bovendien delen we kennis, trends en best practices waarmee jij dag in dag uit een sterk bedrijf neerzet.

Of je nu een startende, groeiende of ervaren horecaondernemer bent, KHN is er voor jou. Onze experts staan klaar om je te ondersteunen bij elke uitdaging: van regelgeving en arbeidsvoorwaarden tot inspiratie en groei. Samen tillen we de horeca naar een hoger niveau. Jouw succes is ons succes, en met KHN aan je zijde kun je je volledig richten op wat er echt toe doet - jouw gasten en jouw bedrijf.

Zo creëren wij samen het ideale ondernemersklimaat voor onze leden.

Voordelen van het KHN-lidmaatschap:

Met het KHN-lidmaatschap bespaar je tijd, geld en heb je toegang tot alle informatie die jij nodig hebt om succesvol te kunnen ondernemen in de horeca. Je profiteert van:

 • Belangenbehartiging:
  We gebruiken onze lobbykracht om mee te denken, mee te praten en op te komen voor jouw belangen als horecaondernemer. Dit doen we onder andere bij gemeenten en andere overheden met één doel: minder regeldruk en een sterk ondernemersklimaat. Meer over onze lobby resultaten.

 • Advies
  Als lid van KHN ontvang je persoonlijk advies en krijg je antwoord op al je vragen. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, contracten, personeel, vergunningen wet- en regelgeving en jouw rechten en plichten ten opzichte van verhuurders of leveranciers. Hiervoor kun je terecht bij KHN-Advies of bij jouw regiomanager: jouw persoonlijk aanspreekpunt in de regio voor advies en ondersteuning. Ook ondersteunen regiomanagers bestuursleden van KHN-afdelingen in het land bij lokale belangenbehartiging. Meer over advies.

 • Informatie
  Wij kennen de markt door en door en zijn op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen én regelgeving in de horecabranche. En uiteraard delen we die informatie graag met jou. Via jouw persoonlijke nieuwsbrief, via onze website khn.nl, Mijn KHN en onze social mediakanalen ben je altijd op de hoogte van het laatste horecanieuws. Bijvoorbeeld over wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden, maar ook over de trends in de markt.

  Daarnaast vind je in onze sectorspecials de laatste ontwikkelingen in jouw sector op een rijtje. Wel zo handig als jij druk bezig bent met jouw bedrijf.

 • Ledenvoordelen
  Lid zijn van KHN levert direct voordeel op. Meerdere partners zijn geselecteerd om jou scherpe tarieven en een kwalitatief goed aanbod te kunnen bieden. Zo bespaar je via KHN op de kosten van verzekeringen, energie, muziek en nog veel meer. Bekijk alle voordeelpartners.

Word nu lid van KHN en krijg 2 maanden gratis!

Word nu lid, gebruik de voordelen, advies en ondersteuning en profiteer van twee maanden gratis lidmaatschap. Je kunt al lid worden vanaf 365 euro per jaar. Bekijk hier onze lidmaatschappen.

Meer info over onze tarieven? Bel ons via 0348 48 94 89.

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Vrouw starten horeca 1

Starten in de horeca

Wil je starten in de horeca? Wij helpen je graag op weg.

Voordelen starters
KHN MICHEL 4 14 1

Wat zeggen KHN-leden

Benieuwd naar de ervaringen van collega-horecaondernemers? Lees op deze pagina wie jou voorging en nu al profiteert van onze voordelen.

Lees hier ervaringen
Het khn lidmaatschap

Onze lidmaatschappen

Word lid van KHN op de manier die bij jou past. Bekijk onze lidmaatschappen.

De lidmaatschappen