Voorwaarden lidmaatschap Koninklijke Horeca Nederland
Onze acties en aanbiedingen zijn uitsluitend van toepassing op bedrijfslidmaatschappen en niet op persoonlijke lidmaatschappen (aspirant en buitengewone lidmaatschappen). Prijzen voor het lidmaatschap zijn per jaar. De betaling van de contributie verloopt middels automatische incasso in één of zes termijnen.

Meld jij je aan als lid van KHN? Dan word je automatisch ook lid van de afdeling waar jouw bedrijfslocatie is gevestigd. Afdelingen mogen bij hun leden een eigen bijdrage in rekening brengen, de zogenaamde ‘hoofdelijke omslag’. De hoofdelijke omslag bedraagt maximaal € 40 euro of 15% van de landelijke verenigingscontributie. De bijdrage wordt door de afdeling zelf in rekening gebracht; je ontvangt hiervoor dan dus een aparte factuur. Deze bijdrage wordt door de afdeling ingezet voor het opkomen van jouw belangen op lokaal niveau. Voor de afdeling is deze bijdrage een aanvulling op de bijdrage die ze uit de landelijke contributie ontvangen. Het geld wordt bijvoorbeeld ingezet voor het organiseren van een politieke tour, kennis events, netwerkbijeenkomsten, workshops en inspiratiesessies. Voor meer informatie hierover kun je bij het bestuur van jouw afdeling terecht.

Ben jij nog geen lid, maar wil je meer informatie? Je kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0348 23 85 79.

Direct lid worden