Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet voldoen aan de wetten van voedselveiligheid. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca te werken.

Jouw KHN-voordeel

Als lid van KHN ontvang je 70 euro korting. Je betaalt dan slechts € 40 in plaats van € 110 (exclusief btw). Je kunt de Hygiënecode meteen bestellen via de webshop van KHN. Vul in de webshop jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je bent ingelogd met jouw gebruikersnaam en wachtwoord worden jouw kortingen in de webshop automatisch berekend. Nog geen lid? Meld je direct aan!

Wettelijke voorschriften voedselveiligheid

Als je werkt volgens de laatste versie van de Hygiënecode voor de horeca voldoe je aan de HACCP-eisen, de wettelijke voorschriften van voedselveiligheid. In de Hygiënecode wordt eenvoudig omschreven hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. Maak het jezelf gemakkelijk: bestel nu de nieuwe Hygiënecode voor de horeca en voldoe aan de wet.

Bestel nu snel de Hygiënecode

Je kunt de gedrukte Hygiënecode voor de horeca eenvoudig via de KHN-webshop bestellen. Je ontvangt de bestelling binnen vijf werkdagen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Hygiënecode voor de horeca? Kijk dan op khn.nl/hygienecode, of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.