Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet voldoen aan de wetten van voedselveiligheid. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca te werken. In de Hygiënecode wordt eenvoudig omschreven hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. KHN-leden ontvangen 70 euro korting en betalen slechts €40 in plaats van €110.

Als je werkt volgens de laatste versie van de Hygiënecode voor de horeca voldoe je aan de HACCP-eisen, de wettelijke voorschriften van voedselveiligheid. Maak het jezelf gemakkelijk: bestel nu de nieuwe Hygiënecode voor de horeca en voldoe aan de wet!

Bestel nu snel de Hygiënecode!

Je kunt de gedrukte Hygiënecode voor de horeca eenvoudig via de KHN-webshop bestellen. Je ontvangt de bestelling binnen vijf werkdagen.

Korting? Even inloggen

Als lid van KHN ontvang je 70 euro korting! Je betaalt dan slechts € 40 in plaats van € 110 (exclusief btw). Je kunt de Hygiënecode meteen bestellen via de webshop van KHN. Vul in de webshop jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je bent ingelogd met jouw gebruikersnaam en wachtwoord worden jouw kortingen in de webshop automatisch berekend. Nog geen lid? Meld je direct aan!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Hygiënecode voor de horeca? Kijk dan op khn.nl/hygienecode, of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens