Ledenactie: bestel de Pax A77 tot 1 november voor slechts 369 euro!

Dit pinapparaat draait op Android software en is qua formaat hetzelfde als een smartphone. Deze pinautomaat heeft geen bonprinter, maar biedt de optie om de bon per e-mail te verzenden. Door de androidsoftware kunnen er ook diverse apps op gedownload worden. De pinautomaat schakelt automatisch tussen WiFi en 4G, waardoor je als ondernemer altijd bereik hebt. Tot 1 november biedt KHN in samenwerking met Easy Payments een speciaal pakket ter introductie van de A77 aan.

Voordelen

  • Geen installatie of aansluitkosten van € 75
  • Lagere maandprijs simkaart, transactieverwerking maandelijkse kosten

Meer informatie aanvragen

Pax pinautomaat

Service

  • 24/7 storingsdienst
  • Swapgarantie binnen 1 werkdag
  • Terminallicentie t.w.v. € 70 per jaar
  • Software-updates

Installatie & levering

De levertijd van een pinapparaat, voorzien van onze transactieverwerking, is ongeveer 7 werkdagen. Onze pinautomaten worden plug- and play geleverd. Dit houdt in dat wij het toestel voor verzending testen. Na ontvangst van het pinapparaat kan je direct starten.

Spoedlevering

Tegen een spoedvergoeding van € 50 levert Easy Payments het pinapparaat binnen 1 werkdag. Je maakt dan gebruik van een spoedkoppeling voor de transactieverwerking, waarbij je per transactie € 0,15 betaalt. Wanneer de koppeling voor de reguliere transactieverwerking actief is, zetten we het pinapparaat om.

Pinbetalingen via EMS

Pinbetalingen (Maestro en V PAY) worden steeds belangrijker in Nederland. Uiteraard wil je dan ook dat deze transacties snel, veilig en tegen een lage prijs verwerkt worden. Door onze samenwerking met EMS bieden wij de scherpste tarieven. De transacties worden iedere werkdag aan je uitbetaald. Daarnaast kan je live via My EMS al jouw pintransacties inzien.

Tarieven

Je vindt de tarieven in een pdf-brochure.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.