Afdeling LVS

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

'Bo' razend populair in Huygenskwartier

21-04-2019 - Het is op Eerste Paasdag op diverse manieren genieten in het Huygenskwartier in Voorburg. Wandelaars lopen door de bossen, de terrassen van de diverse horeca-etbalissementen zijn goed gevuld en de hondjes verbinden de dierenliefhebbers. Dit geldt ook voor het chiwawa hondje'Bo' die inmiddels bij jong en oud razend populair is. Hij laat zich graag optillen, speelt met kinderen en kan uren bij ouderen op schoot liggen. Hondenbezitters genieten overigens enorm van de parken in Voorburg.

Na 25 jaar nog steeds verliefd

20-04-2019 - Het bekende Voorburgse echtpaar Reginald en Jolanda Hilgersom zijn 25 jaar getrouwd. Dit wordt gevierd met een aantal diners in de Voorburgse horeca. Zo was de voormalig voetballer van het toenmalige sv Voorburg gisteravond op het terras bij The Vilage op het Stationsplein in Voorburg te vinden. Diverse aneldokte vlogen dan ook over de (terras)tafel.

Is een cashloze horeca wel zo gastvrij?

18-04-2019 - 12 april 2019 - Bart van Beest blogt over gastvrijheid inzake het betalingsverkeer. Natuurlijk begrijpt hij de veiligheidsreden waarom horecaondernemers overgaan tot het niet meer accepteren van contant geld maar hij vraagt zich wel af of het wel zo gastvrij is ten opzichte van sommigen groepen in onze samenleving. Is een cashloze horeca wel zo gastvrij? Een tijdje geleden genoot ik met een aantal goede vrienden van een gezellig etentje in Leidschendam.