Afdeling LVS

KHN afdelingsnieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Van de Graaf fluit eerste thuiswedstrijd NAC

13-08-2019 - NAC krijgt tijdens de eerste thuiswedstrijd dit seizoen te maken met scheidsrechter Edwin van de Graaf. De arbiter uit Voorburg fluit vrijdag de wedstrijd tegen Helmond Sport.  Vorig jaar floot Van de Graaf één wedstrijd van NAC. In de 27ste speelronde had hij de leiding over NAC - VVV. In dat duel stuurde hij Mounir El Allouchi van het veld af, tien minuten voor tijd.

Man neergestoken in hotel, vrouw opgepakt

11-08-2019 - In een hotel aan het Stationsplein in Voorburg vond zondag 11 augustus rond 02.45 uur een steekincident in de relationele sfeer plaats. Een 39-jarige vrouw is in het hotel aangehouden. Agenten gingen met spoed af op de melding dat er in de lobby van het hotel een man met vermoedelijk een steekwond lag. In het hotel troffen de agenten de man gewond aan. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen is geopereerd.

Hotel Voorburg kort afgesloten na steekpartij

11-08-2019 - Een hotel aan het Stationsplein in Voorburg is afgelopen nacht afgesloten geweest vanwege een zoektocht naar de verdachte van een steekincident. Het slachtoffer is in het ziekenhuis geopereerd. Uiteindelijk is een 39-jarige vrouw opgepakt. Agenten snelden af op een melding dat er in de lobby van het hotel een gewonde man lag. Het hotel ging daarna op slot omdat niet duidelijk was waar de verdachte zich precies bevond.