Afdeling Medemblik

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Gouden eeuw pakt flink uit in Hoorn

06-03-2019
-

Jongeren in authentieke kostuums uit de zeventiende eeuw stonden op het podium van schouwburg Het Park. Hun spel, en later dans, vormden de opmaat van het themajaar ’Rembrandt en de Gouden Eeuw’, dat hier de officiële start beleefde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

Lokaal horecanieuws in de media

Wat bezielt... de familie Rustenburg

16-08-2019 - OPPERDOES Sommige West-Friezen zijn net een beetje anders dan anderen. Ze hebben een speciale hobby, aparte bezigheid of bijzondere sportprestatie neergezet. Wat bezielt hen? Deze vakantie staat in deze krant elke week een interview met zo'n bijzondere West-Fries. Deze week de familie Rustenburg uit Opperdoes. Bijna twee jaar terug openden zij hun Educatief WOII Centrum in Medemblik. Aan de Zeldenrust in Medemblik, naast de bowlingbaan, zit sinds twee jaar het Educatief W.O.II Centrum.

Horeca- en bedrijfsafval straks ook ondergronds in Medemblik

15-08-2019 - MEDEMBLIK - Wie nu op het Gedempt Achterom komt ziet een bij de ondergrondse afvalcontainers ook een groot aantal bedrijfsafvalcontainers staan die tot grote ergernis van de omwonenden diverse parkeerplaatsen in beslag nemen.

Kermis op het dorp; Vier dagen feest in Wervershoof

14-08-2019 - WERVERSHOOF -  Wervershoof maakt zich op voor vier dagen feest. Een feest in en rondom de kermis attracties en rondom de horeca en de Schoof. Of zoals ze het zelf zeggen: Tis kerremus op 't durp, de zweef staat in de hoek… geef oos er nag maar ientje….. Kerremus op 't durp, de komende dagen ben ik zoek.. tot an me leste tientje…… Hieronder een overzicht van attracties, programma van de horeca en nog wat informatie voor parkeren en verkeer in en rondom de dorpsstraat in Wervershoof.