Afdeling Middelburg

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Middelburg

20-04-2019 - Een 42-jarige man uit Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een vechtpartij op de Kromme Weele en Vlasmarkt in Middelburg. Een 33-jarige man is aangehouden. Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk. De hulp van de politie werd rond 03.00 uur ingeroepen toen er gevochten werd in een horecagelegenheid aan de Kromme Weele in Middelburg. De vechtpartij zou verder zijn gegaan op de Vlasmarkt. Getuigen kunnen...

Middelburg - Aanhouding na vechtpartij

19-04-2019 - Laatste update: 19-04-2019 | 10:51 Woordvoering: Zeeland-West-Brabant Middelburg - De politie doet onderzoek naar een vechtpartij op de Kromme Weele en Vlasmarkt. Er is een verdachte aangehouden. Het onderzoeksteam zoekt getuigen, omdat de toedracht onbekend is. De politie ontving rond 03u00 een melding dat er gevochten zou worden in een horecagelegenheid aan de Kromme Weele. De vechtpartij zou op de Vlasmarkt verder gegaan zijn. De politie heeft een 33-jarige verdachte aangehouden.

Guido van der Heijden Tweesterrenkattenkots

19-04-2019 - Ik geef grif toe dat ik smakelijk gelachen heb om de met kattenkots gevulde prop papier die restaurantrecensent Hiske Versprille gepresenteerd kreeg in Hard & Ziel.Edwin Vinke, tweesterrenchef te Slijkplaat en schepper van de vleesgeworden wonderpeen is samen met Paskal Jakobsen, sedert 1873 zanger van Bløf, in zaken gegaan. Het resultaat is Hard & Ziel, waar je streetfood op niveau kunt eten. Een zaakje in hartje Middelburg met vintage...