Afdeling Middelburg

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Met Hotel Rijks is Goes straks 40 luxe kamers rijker

17-08-2019 - De naam moet bij gasten een gevoel van luxe oproepen en is een knipoog naar de status van Rijksmonument, vertelt eigenaar Arjen de Pagter uit Middelburg. Hij koestert die status en wil…

Britse krant The Guardian prijst Zeeland aan als vakantieparel; Zeeuwse marketeers springen er bovenop

14-08-2019 - MIDDELBURG - De Britse krant The Guardian prijst Zeeland aan als fantastische 'weg van de snelweg' vakantiebestemming. In Zeeland worden de loftuitingen inmiddels trots rondgebazuind door de provincie en de VVV Zeeland. Zelfs Eures, het Europese portaal voor arbeid over de grens, haalt het nieuws door...