Afdeling Middelburg

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Ook in hoger beroep forse straffen voor groepsseks in Middelburgs hotel

12-06-2019 - MIDDELBURG - Waarom rende een 20-jarig meisje overstuur en spiernaakt een Middelburgs hotel uit.

Zeeland wordt Wakker: restaurant, steenuilen en Noordzee

11-06-2019 - Jubileum restaurant OranjeplaatZeven dagen per week stoppen Oscar en Ilse Geleijnse hun ziel en zaligheid in restaurant Oranjeplaat in Arnemuiden. En dat al tien jaar lang. Ondanks vele tegenslagen gaan ze er nog steeds helemaal voor. Oscar: "Op naar de volgende tien jaar, maar al die ellende hoeft er dan niet meer bij te komen hoor."Lees ook:Citroengele ogenZeeuws-Vlaanderen is een plek waar van oudsher veel steenuilen voorkomen.