Afdeling Nederweert

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 juni in Weert

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Traditioneel Italiaans weekend bij Diverso, reserveer snel

17-06-2019 - Tijdens het weekend van 5 juli t/m 7 juli is het weer tijd voor het traditioneel Italiaans weekend. Voor de 18e keer organiseren ze bij Restaurant Diverso in Nederweert dit sfeervolle weekend. Ook dit jaar kun je tijdens het Italiaanse weekend natuurlijk gaan genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangen diner, met eventueel bijpassende Italiaanse wijnen en dat allemaal in een authentiek Italiaanse sfeer. Angelo Indaco zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

De jaarlijkse zomerbraderie laat jong en oud genieten

15-06-2019 - Op vrijdag 28 juni van 14.00-21.00 uur vindt in Nederweert de jaarlijkse zomerbraderie plaats, georganiseerd door OVN in samenwerking met organisatiebureau Eeri. De winkels en horecagelegenheden zijn deze dag gewoon open en worden aangevuld met een grote vari√ęteit aan stands waar ondernemers en organisaties van binnen en buiten Nederweert hun producten en diensten aanbieden.