Afdeling Nederweert

KHN afdelingsnieuws

Tijden en locaties sessies Trots op Limburg bekend, meld je meteen aan!

19-04-2019
-

Welke kennis en bijzondere producten in de Limburgse food en horeca hebben we met z'n allen in huis? Als je alles op een rij zet, zal het een indrukwekkende lijst zijn. Op 7 en 8 mei willen we dat gaan inventariseren en bespreken hoe we onze trots naar buiten kunnen brengen en hoe we hierover van elkaar kunnen leren; als student, als docent en als hospitality professional.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 20 mei in Sevenum

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Beveren

21-04-2019 - Het is ondertussen een vast element in een gemiddelde Nederweertse opvoeding. Wanneer in Antwerpen geldt er één verplicht station: Café Beveren. Sinds jaar en dag en laten verschillende generaties uit Nederweert zich vollopen op die tien hemelse vierkante meters. En terecht. Beveren is een café waar alles klopt. Het interieur is niet mooi, maar hufterproof. Voor de dame achter de bar geldt overigens hetzelfde. Met priemende blik monitort zij constant wat het jolige drankpubliek uitvreet.

Goud van kinderjury voor ijs Steff Janssen

18-04-2019 - Steff Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft bij het Gelato Festival Next Gen 2019 in Rome de gouden medaille gekregen van de kinderjury voor zijn abrikozenijs met amandel en witte chocoladesaus. Abrikozenijs is al jaren populair bij de ijssalon in Nederweert. De volwassen jury­leden van de internationale wedstrijd gaven Janssen brons. Landelijk won hij ook al diverse prijzen.

OVN-taart voor Sticker Xpress Nederweert

15-04-2019 - Sticker Express uit Nederweert is het jongste lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigde Marjo Janssen van IJssalon Florence een taart aan de eigenaren Maartje Buijs en Bjørn Verbeek. "Als ondernemer ben je steeds op zoek naar manieren om je doelgroep te bereiken. Zodat jouw bedrijf zich onderscheidt van je concurrent. En dat is precies waar wij onze klanten mee helpen.