De nieuwe Horeca-cao en Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers in de horeca? Wat wijzigt er precies?

Op 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) én de nieuwe Horeca-cao ingegaan. Vanaf dat moment veranderen er veel regels. Er komt dus heel wat op jou als horecaondernemer af. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je een hoge en voor welke een lage WW-premie afdragen? Hoe speelt de Horeca-cao op deze veranderingen in?

Horeca Maatwerk heeft een training ontwikkeld waarin we in ongeveer 3 uur een heldere en duidelijke uitleg geven over de wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse (horeca)praktijk en welke stappen je moet zetten. Er is tijdens en na afloop de gelegenheid voor het stellen van vragen. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van de wijzigingen en een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wijzigingen in de cao en arbeidsrecht gericht op horecabedrijven.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus ben je bekend met de komende wijzigingen op het gebied van:

  • De keten van contracten;
  • Oproepcontracten
  • De lage en hoge WW-premie;
  • De transitievergoeding & compensatieregeling;
  • De nieuwe Horeca-cao

Programma
In een halve dag (09.30 tot 12.30 uur) komen de Horeca-cao en de wijzigingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans aan bod en weet je welke stappen je moet zetten.

Wanneer? Dinsdag 10 maart 2020
Tijd? 09.30 - 12.30 uur (inloop 09.15 – Hal 2e etage)
Waar? De Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27 in Amsterdam

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze halve dag cursus.

Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam, Amstelland, Haarlem, Haarlemmermeer en Zaanstad € 125
Leden (gevestigd) buiten Amsterdam € 150
Niet leden € 175

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Annuleringsregeling
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens