Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Bloemendaal-Heemstede. Deze vindt plaats op dinsdag 15 maart 2022 en is van 15.00 uur tot 17:00 uur met een afsluitende borrel.

Wij zijn deze middag welkom bij Eugene van Angelbeek op de dan pas geopende locatie 720 Degrees op de Hoge Duin en Daalseweg 6 in Bloemendaal (voorheen De Uitkijk).

In de afgelopen periode is er vanwege corona geen ledenvergadering geweest. Wel is het bestuur regelmatig bij elkaar gekomen en zijn er diverse gesprekken met burgemeester en wethouders van de gemeenten Bloemendaal en Heemstede geweest. We bespreken graag met jou wat er verder nog moet gebeuren, jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom!

Value2u

Hierbij ontvang je de agenda. Daarnaast hebben wij een interessante gast uitgenodigd; Bruce Kalloe van Value2u zal vertellen hoe zij eventueel teveel betaalde premies en belasting kunnen terugvorderen. Dit doen zij op basis van “no cure no pay” en dit kan je veel voordeel opleveren.

Aanmelden

Heel graag horen wij of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten via e-mail bloemendaal@khn.nl.

Je aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens