Start vandaag nog met de B.I.G. Analyse! No cure no pay

Veel werkgevers betalen zonder dat ze het weten te veel belasting en loonpremies. Met de B.I.G. Analyse doet Value2u onderzoek naar jouw loonadministratie en halen ze te veel betaalde bedragen terug. Ook kijken ze of je recht hebt (gehad) op loonsubsidies. De bespaarde kosten worden direct op je rekening gestort. En je betaalt alleen als ze daadwerkelijk geld voor je hebben bespaard. Volledig op basis van no cure no pay dus. Goed om weten: Value2u behaalt in 96% van de B.I.G. Analyses resultaat.

Jouw KHN-voordeel

Als lid krijg je 4 procentpunt korting op de fee van Value2u. Die betaal je dus alleen als Value2u besparingen voor je realiseert.

No cure no pay

Value2u is specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met de B.I.G. Analyse voeren zij diepgaand premieonderzoek over je loonadministratie uit, zodat te veel afgedragen premies inzichtelijk worden. Als ze die vinden, verzorgt Value2u in overleg met jou het terugvorderingsproces bij de betreffende instantie(s). Dit alles op basis van no cure no pay.

De voordelen van Value2u

  • De B.I.G. Analyse is interessant als je de afgelopen 5 jaar minimaal 10 werknemers in dienst hebt gehad.
  • Het onderzoek is op basis van no cure no pay. Je betaalt dus pas als de besparing op jouw rekening staat. Geen besparing? Dan ook geen factuur!
  • Het kost je als werkgever weinig tijd. Value2u begeleidt het hele proces.
  • Value2u behaalt in 96% van de B.I.G. Analyses resultaat.
  • Value2u probeert snel mogelijk tot een resultaat te komen.
  • Als lid krijg je 4 procentpunt korting op de fee van Value2u. Die fee betaal je alleen als Value2u besparingen voor je realiseert.

Meld je aan via: www.value2u.nl/khn

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens