Voldoende personeel hebben is op dit moment een grote uitdaging voor de horeca. Je wilt een compleet team hebben dat flexibel is zodat je kan op- en afschalen wanneer dit nodig is. Nedflex uitzenddienstverlening heeft voor jou dé oplossing om een flexibel team samen te stellen of je team compleet te maken. Met deze oplossing kun je nu alvast de medewerkers aannemen die je straks hard nodig gaat hebben wanneer bijvoorbeeld ook je terras weer vol zit met gasten.

Back to Work | Plaats jouw vacature(s)

Geef jouw vacature door aan Nedflex en zij gaan voor je op zoek naar de perfecte match. Via de vacaturebank brengen zij werkzoekenden en werkgevers samen. De recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. En superhandig: Nedflex kan jou ook helpen bij het opstellen van een interessante vacaturetekst.

Ook zorgt Nedflex voor een gratis gastvrije training* voor jouw hele team. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers jullie gasten de perfecte horeca-ervaring bezorgen.

*Vraag naar de voorwaarden via info@nedflex.nl.

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staat Nedflex bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het hun steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. Bekijk ook meer informatie over het KHN-ledenvoordeel bij HR-Dienstverlener Nedflex.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens