KHN zoekt naar alle mogelijke oplossingen om jou in deze crisis de juiste mogelijkheden te bieden om de impact van deze crisis te verzachten en geld te besparen. Bijvoorbeeld met een scan op teveel afgedragen premies van Value2u. Of maak gebruik van de kortingen op verzekeringen of eHerkenning!

Laat Value2u jouw teveel betaalde belastingen en premies terugvragen

Juist nu is het tijd om te schakelen met Value2u om ervoor te zorgen dat alle teveel betaalde premies en onbenutte loonsubsidies worden benut. Value2u voert voor jou diepgaand premieonderzoek over jouw loonadministratie uit, zodat teveel afgedragen premies inzichtelijk worden. En als ze die vinden, verzorgt Value2u in overleg met jou het terugvorderingsproces bij de betreffende instantie(s). Lekker makkelijk en op basis van ‘no cure no pay’. Kijk hier voor meer info en aanmelden.

Z login: Gegarandeerd goedkoopste eHerkenning voor KHN-leden

Veilig online zakendoen met een eHerkenning inlogaccount is actueler en belangrijker dan ooit. Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan zodat zij aangifte kunnen doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door kunnen geven aan het UWV en om steun aan te vragen bij het RVO. Via Z login krijgen KHN-leden de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3. Als KHN-lid ontvang je 15% korting op de reguliere tarieven van eHerkenning niveau 3 van Z login. Meld je snel aan en bespaar!

KHN Verzekeringen: Bespaar 40% op de kosten voor je verzekeringspremie

Met KHN Verzekeringen bespaar je heel veel geld op alle verzekeringen waarmee je te maken kunt krijgen. Denk aan een ziekteverzuimverzekering, zorgverzekering of werknemersschadeverzekering. Leuk weetje: ook jouw medewerkers kunnen gebruik maken van de kortingen via KHN Verzekeringen. Bijvoorbeeld op hun auto-, woon- of reisverzekering. Kijk hier voor meer info over KHN Verzekeringen.