KHN zoekt naar alle mogelijke oplossingen om jou in deze crisis de juiste mogelijkheden te bieden om de impact van deze crisis te verzachten en geld te besparen. Bespaar geld via een scan op teveel afgedragen premies, of met korting op verzekeringen of eHerkenning!

Z login: Gegarandeerd goedkoopste eHerkenning voor KHN-leden

Veilig online zakendoen met een eHerkenning inlogaccount is actueler en belangrijker dan ooit. Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan zodat zij aangifte kunnen doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door kunnen geven aan het UWV en om steun aan te vragen bij het RVO. Via Z login krijgen KHN-leden de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3. Als KHN-lid ontvang je 15% korting op de reguliere tarieven van eHerkenning niveau 3 van Z login. Meld je snel aan en bespaar!

KHN Verzekeringen: Bespaar 40% op de kosten voor je verzekeringspremie

Met KHN Verzekeringen bespaar je heel veel geld op alle verzekeringen waarmee je te maken kunt krijgen. Denk aan een ziekteverzuimverzekering, zorgverzekering of werknemersschadeverzekering. Leuk weetje: ook jouw medewerkers kunnen gebruik maken van de kortingen via KHN Verzekeringen. Bijvoorbeeld op hun auto-, woon- of reisverzekering. Kijk hier voor meer info over KHN Verzekeringen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens