Op 9 mei vond er een VNO-NCW webinar plaats waar KHN uitgenodigd was hun speerpunten onder de aandacht te brengen bij nieuwe gemeenteraadsleden.

De economie trekt aan, maar veel horecaondernemers kampen met de gevolgen van de coronacrisis. Met behulp van het corona herstelplan pleit KHN al enige tijd al voor gerichte oplossingen en schuldhulpverlening om ondernemers weer financieel weerbaar te maken na corona.

Dit verdient niet alleen een landelijke aanpak, maar ook een regionale- en lokale aanpak. Daarnaast vindt KHN het belangrijk dat (nieuwe) gemeenteraadsleden bekend worden gemaakt met de kansen en uitdagingen in de horeca, zoals gemeentelijke lasten, arbeidsmarkt, eerlijk speelveld, vitale horecaomgeving, klimaatakkoord en toerisme.

Hierbij delen wij graag de informatie die de nieuwe gemeenteraadsleden, voorafgaand aan het webinar hebben van ons hebben mogen ontvangen en waar tijdens het webinar de nadruk op gelegd is.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens