De AF&BM gaat elk jaar op zoek naar de F&B professional of the Year. Heeft u een collega die in dit vakgebied onderscheidend is en met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Maak dan snel uw nominatie bekend. De winnaar wordt een jaar lang hét gezicht van F&B-Nederland! 

Ruth Engels, F&B manager bij INK. Hotel in Amsterdam draagt de titel F&B Professional of the Year begin januari 2019 over. De vraag is nog aan wie? Wie is die F&B manager die gastvrouw/gastheer pus sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team. “Wij zoeken degene die binnen ons mooie vakgebied onderscheidend is en met kop en schouders boven de rest uitsteekt!”, aldus René van Giel, voorzitter AF&BM.

Wie nomineert u?

Bent u die gepassioneerde Food & Beverage Professional of kent u zo iemand? Maak dan uw nominatie kenbaar door het nominatieformulier in te vullen op de AF&BM website. Dit kan tot 5 december 2018. Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van de AF&BM. Op 10 december 2018, na afloop van de AF&BM themabijeenkomst bij de Mariënhof in Amersfoort, worden de tien genomineerden bekend gemaakt die met elkaar gaan strijden om de titel.

Verkiezingsstrijd

De genomineerden zullen zich vanaf 17 december presenteren op de website van de AF&BM aan het publiek. Vakgenoten (de leden en partners van de AF&BM) en het grote publiek kunnen een stem uitbrengen op hun favoriet.

Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam wordt op 9 januari bekend gemaakt welke drie genomineerden de meeste (gewogen) stemmen hebben gekregen. Deze drie professionals gaan door naar de finale en krijgen op 18 januari 2019 de vakjury op bezoek in het bedrijf waar ze werken.

Prijsuitreiking

Tijdens het jaargala van de AF&BM op 2 februari 2019 wordt bekend gemaakt wie de titel F&B Professional of the Year 2019 verdient. Naast eeuwige roem, een mooie trofee en een passende culinaire prijs, krijgt deze professional een AF&BM jaarlidmaatschap aangeboden.

Meer weten?

Kijk voor meer info op de website van Af&BM.

Samenwerking KHN en AF&BM

KHN biedt aan AF&BM (secretariële) ondersteuning en verzorgt de financiële administratie. De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert een aantal keer per jaar bijeenkomsten en events die inspelen op de onderwerpen van morgen en overmorgen.