Heb je financiële zorgen en lukt het niet om bijvoorbeeld corona-achterstanden af te lossen? Je staat er niet alleen voor. Maar je moet wel in actie komen.

Binnenkort start de Belastingdienst met het intrekken van het bijzonder uitstel van ondernemers die nog niet zijn begonnen met betalen of die een grote achterstand hebben. Geldt dit voor jou? Dan kun je hierover vanaf half juli een brief verwachten. Wacht daarom niet langer en bekijk wat je mogelijkheden zijn. Bel voor gratis hulp en advies met het team van Geldfit Zakelijk op 0800 8115. Of kijk op Geldfit.nl/zakelijk voor meer hulpmogelijkheden.

Meer informatie over schuldenaanpak

Het laatste jaar zijn er veel programma’s opgezet door de overheid, gemeenten, Kamer van Koophandel, MKB Nederland en VNO NCW om ondernemers met schulden te helpen. Partijen weten elkaar steeds beter te vinden en hebben zaken nu overzichtelijk gebundeld op de pagina KHN | Schuldenaanpak.

Hulp van HorecaAdviesBureau.nl

Soms is het goed om externe hulp in te schakelen. Voor specifieke en complexere vragen kun je via KHN met korting gebruik maken van de kennis en expertise van HorecaAdviesBureau.nl. Zij steunen al meer dan 10 jaar horecaondernemers door het hele land. Zie: Deskundig horeca advies – HorecaAdviesBureau.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens