Alles over schuldenaanpak

Het laatste jaar zijn er veel programma’s opgezet door de overheid, gemeenten, Kamer van Koophandel, MKB Nederland en VNO NCW om ondernemers met schulden te helpen. Partijen weten elkaar steeds beter te vinden en hebben zaken nu overzichtelijk gebundeld.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens
Geld4

Schulden? Word geldzorgen de baas

Heb je schulden en zie je door de bomen het bos niet meer? We hebben de belangrijkste hulpprogramma’s en informatie voor jou als ondernemer verzameld.

Lees meer
Belastingdienst blauwe envelop

Terugbetalen belastingschuld

Update terugbetalen opgebouwde belastingschuld: alles wat je moet weten over de verlengde terugbetalingstermijn en de invorderingsrente.

Lees meer
Administratie man geldproblemen

VNO-NCW webinar

Blijven de financiële lasten zich opstapelen? Dan kan jouw onderneming in de problemen komen. Wat zijn je mogelijkheden en welke hulp is er voor je?

Lees meer
Beeld mailing zonder tekst

Geldzorgen? Het is nooit te laat voor hulp

Heb je financiële zorgen en lukt het niet om bijvoorbeeld corona-achterstanden af te lossen? Je staat er niet alleen voor. Maar je moet wel in actie komen.


Lees meer
Schuldhulpverlening

Kan de Belastingdienst mijn schulden kwijtschelden?

De Belastingdienst scheldt (een gedeelte van) jouw schulden alleen kwijt als je een schuldenakkoord hebt met alle schuldeisers over gedeeltelijke betaling.

Lees meer
I Stock 970489288 sorry gesloten corona

Bedrijf beëindigen/faillissement

Als je daadwerkelijk niet meer in staat bent om aan jouw betalingsverplichtingen te voldoen is een faillissement onvermijdelijk. KHN informeert en adviseert.

Lees meer