Heb jij als ondernemer geldzorgen? Of zie je dat een werknemer financiële problemen heeft? Weet dan dat er mogelijkheden zijn om hulp in te schakelen.

Ik heb zelf geldzorgen

Je bent zeker niet de enige. De verhouding tussen kosten en wat jij voor jouw product of dienst kan vragen is scheefgegroeid. Daardoor staan marges onder druk. Het vereist een andere aanpak om daar mee om te gaan. Leer van collega-ondernemers hoe zij hiermee om gaan.

Lees het verhaal van Frank op Geldfit zakelijk: Franks horecazaak moest sluiten: ‘Dankzij de regelingen sta ik nog overeind’ - Geldfit

Of: Luister de podcast 'geldzorgen in je bedrijf' - Ondernemen.nl

Mijn werknemer heeft geldzorgen

Als werkgever wil je goed voor je mensen zorgen. Als jouw werknemer geldproblemen heeft, wil je hem uiteraard graag helpen. Daarnaast is een financieel gezonde medewerker goed voor je bedrijf: hij is 30% productiever en minder vaak ziek. Hulp bieden bespaart jou als werkgever dus ook geld. Lees op Ondernemen.nl - Geldzorgen bij werknemers - Herken de signalen - Ondernemen.nl hoe jij dit aan kan pakken.

Financieel advies vanuit KHN

Een manier om je geldzorgen de baas te worden, is inzicht verkrijgen in hoe je ervoor staat. Wat zijn de mogelijkheden, aan welke knoppen kun je draaien. Wij bieden financieel advies over jouw zaak. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat en maak een online adviesafspraak. We hebben al ruim 500 ondernemers op deze manier geholpen: KHN | Financieel advies voor jouw horecazaak

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens