Een goede kop koffie serveren is niet eenvoudig; het vergt passie en vakmanschap. Als horecaondernemer of -medewerker wil je jouw gasten keer op keer verrassen met de beste koffiebeleving. En daar helpen we je bij.

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Brandmeester’s de Barista workshop aan. Leer de fijne kneepjes van het vak, haal het beste uit je koffieapparatuur en ontdek hoe je de lekkerste verse koffie zet voor jouw gasten.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor barista’s die werken in de horeca en voor startende ondernemers en hun medewerkers.

Inhoud en programma

Tijdens deze workshop worden de basisvaardigheden op een toegankelijke manier overgebracht, zodat je zelfstandig en zelfverzekerd kunt werken met je koffieapparatuur. We beginnen met een introductie over de geschiedenis, productie en het brandproces van koffie. Daarna gaan we stapsgewijs aan de slag met het bereiden van de ‘perfecte’ espresso. Ook leer je de kunst van het melk opschuimen en de basisprincipes van latte art.

  • Praktische training met espressomachines voorzien van een portafilter (geen volautomaat).
  • Leer alles over afstellen, vers malen, doseren, tampen, opschuimen, hygiëne en onderhoud.

Wanneer: Maandag 17 juni 2024
Tijd: Aanvang 14.00 uur en duurt tot ca. 16.30 uur
Locatie: Brandmeesters Amsterdam, Maasstraat 84, 1078 HM Amsterdam

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

Bewijs van deelname en eenmalig 10% korting op assortiment

Na afloop van de workshop ontvang je certificaat van deelname, een handige handleiding voor koffiebereiding en onderhoud, plus een eenmalige korting van 10% op ons gehele assortiment.

Kosten en betaling

  • Leden van KHN Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer: € 65
  • Niet-leden: € 130

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden worden gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

Informatie en/of vragen

  • Deze training wordt alleen gegeven in het Nederlands.
  • Voor meerdere deelnemers vanuit jouw bedrijf kan een in-company training interessant zijn.
  • Wil je een prijsopgave of meer informatie? Neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl, of bel naar 0348 48 97 76.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens